Friday , 20 September 2024
alarkaris

President Karis kuulutas välja kaks seadust

Vabariigi President Alar Karis kuulutas täna välja Riigikogu poolt vastu võetud Vabariigi Valitsuse seaduse ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seaduse ning 2023. aasta riigieelarve seaduse muutumise seaduse.

Vabariigi Valitsuse seaduse muutmise ja sellega seonduvalt teiste seaduste muutmise seadus käsitleb ministeeriumide valitsemisalade ja töö ümberkorraldamist. Sellega seoses korraldatakse Keskkonnaministeerium ümber Kliimaministeeriumiks ning Maaeluministeerium Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumiks. Rahandusministeeriumi regionaalvaldkonda puudutavad ülesanded lähevad Rahandusministeeriumilt üle Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumile, Sotsiaalministeeriumi töö- ja sotsiaalvaldkonda puudutavad ülesanded Majandus- ja  Kommunikatsiooniministeeriumile ning ligipääsetavuse koordineerimine Regionaal- ja Põllumajandusministeeriumile.

2023. aasta riigieelarve seaduse muutmise seadus on seotud ümberkorraldustega ministeeriumites ja nende tegevusvaldkondade rahastamisega.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Sarajevos avati esimene Eesti aukonsulaat

Sel nädalal avati Bosnia ja Hertsegovina pealinnas Sarajevos Eesti aukonsulaat. Eesti aukonsuliks Sarajevos nimetati Bosnia

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt