Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Kolmapäev 21 juuni

Jäär 21. märts – 20. aprill

Kaldute täna enda ja teiste vahele barjääri ehitama. Võimalik, et lasete enda tujul langeda väikseimagi kriitika puhul, kuid püüdke siiski arukaks jääda.

Loe ka: HOROSKOOP: Juunikuu lõpp toob suurt õnne just neile 3 tähemärgile

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Olete täna kergesti mõjutatav oma kaaslaste arvamusest. Teil võib esineda raskusi konkreetsete otsuste langetamisel, parem lükake need hoopis edasi!

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Tänane päev tuleb teie jaoks tõenäoliselt rahulik ja meeldiv. Te ei otsi teiste inimestega eriti kontakti ning eelistate veeta aega oma kodus.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Suudate olla iseseisev ja vaba teiste pealesurutud ideedest. Võimalikud uued suhted. Hea päev loomingulisteks tegemisteks ning reisimiseks.

Loe ka: HOROSKOOP: Juunikuu lõpp toob suurt õnne just neile 3 tähemärgile

Lõvi 23. juuli – 22. august

Teie mõistus on täna aktiivne. Püüate leida kõigele, mis toimub loogilist seletust, kuid sellise mõttetöö tulemusel võite täielikku tupikusse sattuda.

Neitsi 23. august – 22. september

Nüüd on hea aeg tegeleda millegi sellisega, mis nõuab teilt erilist tähelepanu ja peent tunnetust. Suudate eristada olulisi asju ebaolulistest.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Tunnetate täna kasvavat konkurentsi ning teis hakkab tekkima soov iga hinna eest oma positsioon säilitada. Võimalik, et peate selle nimel vaeva nägema.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Tunnete täna soovi pühendada aega oma kodu ja iseenda jaoks. Hea aeg on poolikute koduste remonttööde lõpetamiseks, koristamiseks, perega suhtlemiseks.

Ambur 23. november – 21. detsember

Olete täna lõbus ning ettevõtlik. Samas kaldute veidi rabistama ja liiga kergekäelisi otsuseid langetama. Kiirustamisest võib saada peamine komistuskivi!

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Võite täna tahtmatult anda põhjust kuulujuttudeks ning teid võidakse täiesti valesti mõista. Püüdke ennast väljendada võimalikult konkreetselt.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Olete julge ning naudite katsumusi. Peate end õiglusekaitsjaks ja tunnete soovi teistele selgeks teha, mis on õige, mis väär. Vastuolud ülemustega.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et satute täna tahtmatult seltskonda, kus räägitakse teemadel, mis on teile vastumeelsed. Jääge iseendaks, kuid vältige provotseerimist!

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,