Thursday , 19 September 2024
Alexis Varnum

Alexis Varnum – Päevasõnum neljapäev 15 juuni

Armsad sõbrad! Täna toimub nagu aja kokkusurumine ühte punkti, kus minevik ja tulevik pole olulised. Võimalik on liiga palju tegemist ja pole aega pead tõsta ja üles vaadata, või suruvad mälestused ja muretsed tuleviku pärast, sest ei taha laiemalt vaadata, või päev toob selliseid üllatusi, et tulevikus toimuvad muutused, mida tuleb enne mõelda ja planeerida.

Tööd on tõesti palju. Ülesannetele võivad lisanduda ootamatud asjad, seega on parem teha midagi lihtsad, rutiinset või seda, mida saab lõpetada, järelejäänud asjad korda saada ja kõik. Võivad olla erinevad üllatused, kuid just need veidrad ülesanded tuleb kindlasti teha. Need võivad olla keerulised, kuid kes sellega hakkama saavad, parandavad oma äri ja ettevõtted.

Suhted toovad kaasa üllatusi. Need pole halvad ega head, kuid mõnikord on need nii veidrad, et tahaks pead raputada, et kõik paika loksuks. Tulevad uudised, mida inimene üldse ei oodanud, seega tuleb peatuda ja kõik läbi mõelda. Oluline on mitte reageerida liiga ägedalt ega alustada konflikti, kui uudis on ebameeldiv. Kõigepealt analüüs: võib-olla pole uudis tegelikult nii halb või inimene, kes selle tõi pole milleski süüdi.

Tervis on suhteliselt hea. Ühtegi märgatavat üldist riski ei paista, kuid päev pakub võimalust: kui töö on liiga raske, otsi abi. Pole vaja joosta, pead vaatama ja mõtlema, uudised ja üllatused tulevad iseenesest. Vaata ja kuula. Ära mõtle hetkel sellele, kuidas tuleviku pilt kujuneb, enne kui näed tervet pilti, see võtab aega.

Soovin sulle imelist suve päeva, head tuju, rõõmu, soojust, valgust, armastust, küllust, rahu, tervist, edu, raha ja õnne!

Allikas: FB Alexis Varnum

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos