Monday , 23 September 2024
Erakorralised uudised
Alexis Varnum

Alexis Varnum: Päevasõnum kolmapäev 14 juuni

Armsad sõbrad! Täna toimub tagasipöördumine iseenda juurde. Just päev, et mõelda iseendale. Üldiselt sellel päeval võivad olla raskused või takistused igas valdkonnas, tundub, et kõik võimalused arenguks on olemas, kuid midagi ei liigu. Mõnikord segavad enda mõtted ja soovid, just nende mõistmist ongi vaja. Probleemide lahendamist tuleb oodata, kuni need kaovad: võitlus on asjatu – neid ei saa mõjutada.

Kui oled mingeid asju planeerinud, jaga kohe plaan pooleks, sest ainult pool saab valmis. Isegi kui kõik on selge, arvestatud ja loogiline, tekivad takistused ja osa ülesandeid tuleb edasi lükata. Suhtu selles filosoofiliselt.

Suhtes on energia olemas, kuid ära midagi selgita, ega aruta. On hea kohtuda, koos veeta aega, kuid ära alusta pikka rääkimist ja suhete selgitamist, inimesed ei mõista teineteist eriti hästi ja võivad kogemata öelda solvavaid sõnu. Üldiselt, mida vähem tüli, seda puhtam on isiklik ruum.

Enesetunne võib olla nõrgem, kui eelmisel päeval, kuid piisav, säilita sisemine rahu keerulistest olukordades. On oluline jälgida vererõhku: võivad esineda nii langused kui ka tõusud. Keha muutub nõrgemaks kui mõistus, seega on lihtsam rahulikult istuda ja mõtiskleda.

Energia kõikumised võivad ilmneda mitte ainult tervises. Seadmed lülituvad välja hoiatamata, pinged võrgus hüppavad, puudub ühendus. See võib ärritada, kuid sellega ei saa midagi teha, seega säilita neutraalne meeleolu, tee seda, mis on sinu võimus ja vabal ajal parem sukelduge iseendasse, et mõista oma plaane, soove ja tundeid.

Soovin sulle rõõmu ja kergust! Ole avatud uutele võimalustele, ning leia rõõmu väikestest hetkedest. Olgu sinu päev täidetud armastuse, rahu ja positiivsete kogemustega. Ole lahke nii enda kui ka teiste suhtes, ning levita headust ja naeratusi ümbritsevatele inimestele. Soovin sulle imelist päeva täis rõõmu, head tuju ja tervist, edu, raha ja õnne!

Allikas: FB: Alexis Varnum

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pühapäev 22 september 2024

Jäär: Täna on hea päev füüsilise aktiivsuse jaoks. Kaaluge uue spordiala proovimist või lihtsalt jalutuskäiku

horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest Pühapäev 22.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi! – Pühapäev 22 september 2024

Hea päev: Lõvi: Tänane päev toob sinule palju positiivset energiat. Oled inspireeritud ja valmis uusi