Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Kolmapäev 14 juuni

Jäär 21. märts – 20. aprill

Võimalik, et saate täna kellegilt sedavõrd palju innustust, et hakkate tegelema asjadega, millega te muidu ei oleks julgenud proovigi teha.

Loe ka: HOROSKOOP: Juunikuu lõpp toob suurt õnne just neile 3 tähemärgile

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Tunnete soovi olla sündmuste keskel ja asjade kulgemist ka omalt poolt mõjutada. Eeldate, et teie kaaslased kindlasti ka teie arvamusega arvestaksid.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Olete täna närvilisem ja tähelepanelikum. Püüate luua täiuslikku maailma, kuid jääte kinni detailidesse ning see võtab teilt liigselt energiat.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Täna te parema meelega põgeneksite iseenda eest ja unustaksite kohustused. Võite minna isegi äärmustesse ja käituda anarhistlikult. Ettevaatust tehnikaga!

Lõvi 23. juuli – 22. august

Olete täna kõigutamatult kahe jalaga maa peal. Teile ei lähe tõenäoliselt sugugi korda, kui keegi teid kõigutada või üle trumbata püüab. Rahaasjad laabuvad.

Neitsi 23. august – 22. september

Kipute täna endale liiga palju kohustusi ja ülesandeid võtma. Samas olete rõõmsameelene ning usute optimistlikult, et saate kõige vajalikuga hakkama.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Võimalik, et saate täna seletamatuid kogemusi ja teie tunnetus kasvab märgatavalt. Vältige asjatut sentimentalismi ja toetuge oma arukusele!

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Olete täna tavalisest edevam ning jutukam, kuid peaksite siiski tähelepanu pöörama sellele, mida räägite ja kuidas olete. Võite endast rumala mulje jätta.

Ambur 23. november – 21. detsember

Tunnete täna sisemist protesti asjade suhtes, mis teile rahuldust ei paku. Olete avameelsem ja otsekohesem, kui tavaliselt ning suudate oma soove ellu viia.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Hea aeg dieedi alustamiseks ja alternatiivse meditsiini viljelemiseks. Tänased seisud soosivad uue elulaadi alustamist ja uute hobide poole pöördumist.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Teil on suurepärased kalduvused intellektuaalse töö tegemiseks, mis nõuab täpsust, metoodilisust, üksindust ning detailset tähelepanu.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Tänased planeediseisud toovad teid kahe jalaga maa peale tagasi. Tõenäoliselt avastate järsku, et olete olnud suures illusioonis kellegi suhtes.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos