Friday , 20 September 2024
F Politsei 2

12.06 Politsei-ja piirivalveameti nädalavahetuse info

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 138 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli neli avaliku korra raske rikkumist ja 59 varavastast kuritegu, sealhulgas 50 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Juhtimiselt kõrvaldati 70 joobes sõidukijuhti.

Nädalavahetuse jooksul tuli üle piiri Eestisse 523 Ukraina kodanikku, kellest 329 teatas, et plaanib Eestisse jääda.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. juunil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval lõi seni tuvastamata mees 70-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

9. juunil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi korteris toimus konflikt alkoholijoobes mehe ja naise vahel. Juhtunu täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

10. juunil toimus Lasnamäel Raadiku tänaval konflikt 32-aastase ja 41-aastase naise vahel. Juhtunu täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

10. juunil sai politsei teate Kesklinna Inseneri tänavale, kus seni tuvastamata mees lõi 22-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

10. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval lõi 57-aastane naine 40-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

10. juunil sai politsei väljakutse Kristiinesse Pirni tänavale, kus seni tuvastamata mees lõi 51-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

11. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Mere puiesteel löödi 21-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

11. juunil teatati, et Kristiines Käo tänaval lõi 66-aastane mees 49-aastast meest. Politsei pidas lööja kinni.

11. juunil teatati, et Kesklinnas Komandandi teel lõi 25-aastane mees 30-aastast meest. Politsei pidas lööja kinni.

11. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval lõi 48-aastane naine 55-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Avaliku korra rikkumine

11. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Vabriku tänaval vehkis 55-aastane alkoholijoobes mees koduaknal relvataolise esemega. Politsei pidas mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juunil teatati, et Loksa linnas lõi mees oma 41-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. juunil teatati, et Haabneemes lõi 38-aastane mees enda endist elukaaslast, 30-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmus

9. juunil pöördus politseisse 40-aastane mees, kes kaotas veebis kauplemisplatvormil 4000 eurot ja pole raha siiani tagasi saanud.

Vargus

9. juunil sai politsei teate, et Tartu linnas Laial tänaval asuva maja korterist on varastatud mängukonsool Xbox 360 ja kaks juhtmevaba pulti. Vargusega tekitatud kahju on 230 eurot.

9. juunil teatati politseile, et Luunja vallas on koduhoovist varastatud elektriratas Cube Acid Hybrid One 400. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

9. juunil sai politsei teate, et Tartu linnas Soola tänaval rünnati 54-aastast meest. Kiirabi vaatas kannatanu üle. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

11. juunil sai politsei teate, et Tartu linnas Kivi tänaval lõi 33-aastane mees 31-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

11. juunil sai politsei teate, et Tartu linnas Kaunase puiesteel asuvas kortermajas lõi 30-aastane mees oma 27-aastast elukaaslast. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

11. juunil sai politsei teate, et Tartu linnas Vabal tänaval asuvas majas lõi elukaaslane 48-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Vargus

10. juunil sai politsei teate, et Viljandi linnas Peetrimõisas asuvas majas on käinud vargad. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Piiriturvalisus

10. juunil tõkestati Luhamaa piiripunktis kolme Moldova kodaniku piiriületus. Dokumentide kontrollimisel tuvastati, et inimestel puudusid sobivad dokumendid, mis põhjendaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Peale menetlustoiminguid suunati inimesed tagasi Venemaale

10. juunil kontrolliti Luhamaa piiripunktis Leedu numbrimärkidega veoautot ja selle juhti. Piirivalvur avastas, et juhil puudus sõidumeerikus juhikaart. Kiirmenetluse korras määrati talle rahatrahv 300 eurot ning pärast menetlustoiminguid jätkas juht autorongiga sõitu Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. juunil sai politsei teate, et Jõhvis Jaama tänaval asuvas kortermajas lõi 36-aastane mees 40-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

10. juunil teatati politseile, et Toila vallas lõi 44-aastane mees konflikti käigus oma elukaaslast ja tütart. Politseinikud pidasid lööja kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

10. juuni teatati politseile, et Kiviõlis Soo tänaval löödi konflikti käigus 38-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

10. juunil sai politsei teate, et Alutaguse vallas ründas 35-aastane alkoholijoobes naine oma elukaaslast. Politseinikud pidasid naise kinni. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

11. juunil sai politsei teate, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval asuvas kortermaja trepikojas lõi 20-aastane naine 52-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vargus

Politsei alustas kriminaalmenetlust selles, et 8. juuni öösel varastati Jõhvis Hariduse tänaval klaasi lõhkumise teel sõiduautost Renault tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. juunil teatati politseile, et Kadrina alevikus läks alkoholijoobes 19-aastane noormees oma emale kallale. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei kriminaalmenetluses.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

9. juunil sai politsei teate, et ajavahemikus märtsist juunini on Sindi linnas trepikojast varastatud jalgratas Scott Sportster. Vargusega tekitatud varaline kahju on 900 eurot.


9. juunil sai politsei teate, et Pärnu linnas murti sisse ettevõtte töökotta, kust varastati mootorsaage ja muid tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on esialgsel hinnangul ligi 2000 eurot.

11. juunil sai politsei teate, et Paikusel siseneti akna kaudu eramusse ja varastati kuldehteid ja meenemünte. Vargusega tekitatud varaline kahju on selgitamisel.

11. juunil sai politsei teate, et Sindi linnas murti sisse eramajja, kust varastati raha, meenemünte, ehteid ja muud. Esialgsel hinnangul tekitati vargusega varalist kahju 1025 eurot.

Raplamaa

Ähvardamine

10. juunil sai politsei teate, et Kohila vallas ähvardati tekkinud konflikti käigus 52-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja