Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
Alexis Varnum

Alexis Varnum: Päevasõnum esmaspäev 12 juuni

Armsad sõbrad! Suund Noorkuu perioodi poole on aeglane, kuid kindel. Kiirustada pole soovitav, et mitte kukkuda, peab tähelepanelikult jälgima igat sammu. Uus nädal, nagu eelminegi, ei tooda kaasa suuri muutusi, vaid seab inimesele uusi takistusi ja samal ajal uusi võimalusi. Takistused on sageli seotud inimese enda minevikus tehtud vigadega: need sarnanevad kividega, mille otsa võib kergesti komistada. Seni kuni inimene neid ei eemalda ja neist mööda ei lähe, ei saa ta kindlalt edasi liikuda. Praegused võimalused on nagu üllatused, mida ei oska keegi ette näha: mõnikord muutuvad jalge all olevad kivid teemantideks, kuid kas ja millal see juhtub, ei tea keegi.

Sellel nädalal ei õnnestu palju saavutada, kuid tuleb järjekindlalt liikuda oma eesmärkide suunas, pingutada, mitte loota kellegile või millegile. Rahu, hoolikus, praktilisus, tagasihoidlikkus soovides ja töökus on edukate tulemuste saavutamise võti sellel nädalal. Ressursse on vähe ja ka need kahanevad iga päevaga: tegutsemine muutub üha raskemaks. See pole sobiv nädal aktiivseks tegevuseks või suuremate eesmärkide saavutamiseks. Kõige paremini sujub rutiinsete ülesannete täitmine, tegevused, mis ei nõua suurt pingutust, aega, ega energiat. On hea koristada oma ümbrus, sorteerida asju ja arhiive, lõpule viia varem alustatud töid, planeerida, koostada graafikuid ja tulevaste ürituste programme. Töö suunad liiguvad sarnaselt nagu eelneval nädalal, kuid praegu pole soovitav alustada suured ja mahukad projektid, kui alustada, siis ainult midagi kergemat ja lühemat.

Rahaenergia on samuti väga tagasihoidlik: isegi keskmise tulemuse saavutamiseks on vaja tõsist pingutust. Sellisel ajal peaksid kulutused olema ettevaatlikud. Endiselt on soodne see, mis läheb kodu ja pere tarbeks. Ebaõnnestunud on kulutused välimusele (välja arvatud meditsiinilised põhjused), aga uue kleidi ostmine pole soovitatav.

Suhted on keerulised. Tuleb palju parandada, kui need suhted on sulle endiselt olulised. Samuti tuleb parandada enda käitumisvigu, loobuda solvangutest, vähendada oma uhkust ja suunata energia tulevikku. Muutuvad oluliseks äri- ja sõprussuhted. Siiski ei tähenda suhete taastamine lähedust. Sa võid naeratada ja olla sõbralik, kuid hoida endas oma arvamust, saladusi ja plaane. Võimalik tuleb suhelda nendega, kes on juba üks kord petnud, nii et usaldusest pole juttugi. Armusuhted on kirglikud, kuid rohkem sõnades kui tegudes. Inimesed on valmis emotsioone jagama, kuid pole alati valmis kohtingule minema. Uued suhted on üllataval kombel endiselt võimalikud. Kui inimestel on eesmärk tutvuda, siis on ka võimalus leida väärt partner. Inimesel tuleb mõista, keda ta otsib ja milliseid suhteid soovib.

Enesetunne on rahulik, kuid see sõltub ikka veel oluliselt inimese enda isiklikust vastutusest. Luba endale puhkust. Praegu on see eriti oluline. Inimesed rohkem vajavad vaikust, kõrvad võivad valutada tuulest, hoia oma kõrvu, kasuta peakatet. Samas kiiresti võid väsida üleliigsest informatsioonist, mida kuuled.

Uue nädala sünnipäevalapsed saavad võidu. Suure või väikese, enda üle või kellegi/millegi üle. Oluline on mitte loobuda oma võidust viimasel hetkel, kui usk sellesse peaaegu on kustunud. Pole soovitav kiirustamine, niikuinii jääd hiljaks. Hilinemised juhtuvad nii veidrate põhjuste tõttu. Ümbrus vajab aktiivset parandamist ja täiustamist: koristamine, remont, mööbli ümberpaigutamine, lillede istutamine – kõik see parandab sinu ümbrust.

Mõnikord kahjustavad inimest kõige rohkem mitte välised asjaolud ega isegi enda vead, vaid sisemised hoiakud, mis on sisendatud ühiskonna, lapsepõlve, sõprade, kogemuste jne poolt. Me ei pruugi alati neid jälgida ega märgata, aga tänu neile teeme teatud tegusid. See on aeg, mis näitab paljudele selliseid sisemisi hoiakud leida. Lihtsalt kuula ennast.

Soovin sulle imelist nädalat, kerget olemist, suve soojust, päikest, tervest, rõõmu armastust, rahu, suvepuhkust, küllust, edu, raha ja õnne!

Alliask: Alexis Varnum

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud