Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Laupäev 10 juuni

Jäär 21. märts – 20. aprill

Võimalik, et saate täna ootamatult tunnustuse osaliseks. Samuti võivad paraneda rahaasjad. Ettevaatlik peaksite aga olema liigse söömisega.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Loe ka: Loe mida toob juunikuu sinu tähemärgile.

Võite täna kerge vaevaga teha palju vajalikke asju ära. Oskate tavalisest paremini oma aega planeerida. Hea päev aktiivseks tegutsemiseks.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Võimalik, et puutute täna kokku pealiskaudsete ja mitte tõsiselt võetavate inimestega. Vältige liiga usaldavat ja lihtsameelset suhtlust.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Täna on teie jaoks soodsate mõjudega päev. Võimalik, et just nüüd saate vastuse oma ammusele palvele. Ootamatud kordaminekud. Tervis on parem, kui muidu.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Olete täna rahulikum, kui tavaliselt. Hea aeg osta iluasju, kaunistada kodu või külastada ilusalongi. Ka partnerluses valitsevad harmoonilised energiad.

Neitsi 23. august – 22. september

Teid hakkavad täna ärritama inimeste juures asjad, mis sunnivad teid kuidagi loobuma oma isikupärast. Tunnete tavalisest suuremat vabadusejanu.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Teile kurdetakse täna isiklikke muresid või küsitakse laenu. Mõjute turvalise ja usaldusväärsena, kuid ärge laske ennast energiast tühjaks tõmmata.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Olete täna seltsivam, kui tavaliselt ning samuti suudate kuulata teiste inimeste nõuandeid. Võimalik, et saate enda jaoks midagi väga olulist teada!

Ambur 23. november – 21. detsember

Nüüd on hea päev karjääri tegemise alustamiseks. Tänu oma ratsionaalsele ja samas loomingulisele mõtlemisele suudate koostada paljutõotava tegevusplaani.

Loe ka: Loe mida toob juunikuu sinu tähemärgile.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Teie meeleolu võib täna üsna kõikuv olla. Lasete pisiasjadel ennast ehk liiga palju mõjutada. Vältige rahvarohkeid kohti ja avalikke sõnavõtte.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Kui olete mõnda aega tagasi kellegagi tülli läinud, siis nüüd on soodne aeg see asi korda ajada. Suudate olla mõistvam ja andestavam, kui muidu.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Teid köidab täna kõik, mis on uus ja veidi ekstreemne. Otsite seiklusi ning olete adrenaliini tundmise nimel valmis riskima. Ettevaatust, traumade oht.

Vaata ka:

Grigori 3

Politsei palub abi Tallinnas kadunud 74-aastase Grigori asukoha tuvastamisel.

Grigori lahkus 19. septembril veidi enne südaööd enda Pirital asuvast kodust ning istus Nurmeku peatuses

ingel

Ingli Sõnum – Reede, 20. september 2024

Armsad hingelised, täna on päev, mil inglid saadavad teile erilise kaitse ja juhatuse. Nad paluvad