Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Esmaspäev 5 juuni

Jäär 21. märts – 20. aprill

Täna võib tervis teid alt vedada olukorras, kus te seda kõige vähem ootaksite. Püüdke leida endas julgust lahti öelda asjadest, millest te kasu ei saa.

Loe teisi horoskoope SIIT

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Võimalikud psühholoogilised probleemid armusuhetes. Tunnete ebakindlust oma tunnetes. Püüdke jääda iseenda vastu ausaks, vaadake oma südamesse.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Olete tahtejõuline isiksus. Lähedasemad tuttavad oskavad hinnata teie otsekohesust, kuid võõrastele võib see hirmutavana tunduda. Arvestage sellega!

Loe teisi horoskoope SIIT

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Võimalik, et te puutute täna kokku mässumeelsete ja üliemotsionaalsete inimestega, kes hakkavad teile tõelist peavalu tekitama. Vältige mõttetut sõnasõda.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Võimalik, et teil tekib täna soov arendada endas mõnda uut külge. Muutute aktiivsemaks ning otsite rohkem, kui tavaliselt, suhtlust võõraste inimestega.

Neitsi 23. august – 22. september

Täna hakkavad teie jaoks pisiasjad tähtsamat rolli mängima, kui tavaliselt. Igasugune koostöö teiste inimestega on raskendatud. Võimalikud tervisehäired.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Otsite tuge oma kaaslastelt. Vajadus tutvuda uute inimestega, et lõpetada alustatud ettevõtmisi. Hea päev koostöö tegemiseks ja läbirääkimisteks.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Hõljute täna pilvedes. Unistused haaravad teid täielikult enda hõlma, mistõttu teil on raske olla realistlik ja asjalik. Vältige finantstehinguid.

Ambur 23. november – 21. detsember

Peaksite täna suuremat tähelepanu pöörama oma isiklikele vajadustele ja soovidele. Ärge laske teistel enesele liiga palju ettekirjutusi teha!

Loe teisi horoskoope SIIT

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Olete täna heldes ja sõbralikus meeleolus. Planeediseisud soosivad kõikvõimalikku pidutsemist ja meelelahutuslikku tegevust. Liigne raharaiskamine.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et saate täna täiesti ootamatult mõne hinnalise kingituse või kutsutakse teid mõnele peenele üritusele. Teid ümbritseb luksus ning suursugusus.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Teile on tähtis, et teised teid tähele panevad. Teil on palju uusi ideid, mida meelsasti soovite kaaslastele esitada. Vältige asjtut raharaiskamist.

Vaata ka:

love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop tänaseks, esmaspäev 2.10.2023

Jäär Täna on soodne päev armusuhte alustamiseks või uuele tasemele viimiseks. Ole avatud uutele võimalustele