Thursday , 19 September 2024
horoskoop

KUULATAV: Horoskoop – Reede 19 mai 2023

Jäär

Võimalik, et teile näidatakse täna välja suurt poolehoidu ja sümpaatiat. Saavutate kergesti oma eesmärgid. Samuti hakkavad finantsasjad nüüd lahenema.

KUULA SIIT

Sõnn

Tänased planeediseisud sunnivad teid korrigeerima oma elu ja tungima mineviku sügavustesse. Hea päev, et avastada endas uus maailm ja uued võimed.

Kaksikud

Tänasel päeval on soodustatud elamispinna ümberkorraldamisega seotud ettevõtmised. Suudate kergesti langetada õigeid ning praktilisi otsuseid.

Vähk

Vaimsete mõjudega päev. Tavalisest töötegemisest ja materiaalsete asjadega tegelemisest ei taha aga midagi välja tulla. Hea aeg tegeleda filosoofiaga.

Lõvi

Püüdke armastada elusolendeid võrdselt, saage aru, et algselt pole keegi teistest parem. Suhtuge austusega nii endasse kui ka oma kaaslastesse.

Neitsi

Olete sädelev inimene ning teile on oluline, mis mulje endast teistele jätate. Tunnete ennast suurepäraselt laval esinedes. Oht olla liiga enesekeskne.

Kaalud

Sina ning tähed ei ole täna ühel meelel. See on konksuga värk, kuid sa saad hakkama. Kujuta ette, et sa surfad ning õpi vastutulevatel lainetel liuglema.

Skorpion

Nüüd on aeg anda tagasi oma sõpradelt saadud asju. Kui olete kellelegi võlgu, siis oleks soovitav täna see tagastada. Vanade asjade lõpetamise aeg.

Ambur

Teile on eriti oluline tunda ennast energilise ja sõltumatuna. Tänased seisud aitavad paremini eneseväljenduse võimet tugevdada ja ideid laiendada.

Kaljukits

Tunnete täna soovi teha võimalikult palju vajalikke asju ühe korraga ära, kuid sellise kiirustamisega võite pealiskaudseks muutuda. Võimalikud tervisehäired.

Veevalaja

Otsite eksootikat, kuid peaksite kõige uue ja võõraga ettevaatlik olema. Hoiduge liialdustest ja fanatismist. Jääge selleks, kes te olete!

Kalad

Hea päev alustada uusi ettevõtmisi ja otsida uusi suhteid. Võimalik, et puutute kokku välismaalastega, võõraste kultuuridega või lähete ise reisima.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos