Friday , 20 September 2024
horoskoop

Horoskoop- Kolmapäev 17 mai

Jäär 21. märts – 20. aprill

Olete täna liiga tundlik ja häiritud asjaoludest, mis teid otseselt ei puudutagi. Laske julgesti lahti sellest, mis teile tegelikult vajalik pole!

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Olete revolutsioonilises ning julges meeleolus. Hea päev tõe välja selgitamiseks ja õigluse jalule seadmiseks. Teie enesekindlus tagab edu!

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Kui olete tänaseks plaaninud konkreetse päevaplaani, siis olge valmis ka juhuslikeks ja ekstreemsemat sorti vahejuhtumisteks. Hea aeg matkamiseks.

Vähk22. juuni – 22. juuli

Võite tänu oma liigsele lobisemishimule kaotada kellegi usalduse. Raskendatud on ametlikud läbirääkimised, kuna teie keskendumisvõime jätab soovida.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Täna peaksite püüdma olla tähelepanelikum situatsioonides, kus peate langetama tähtsaid otsuseid. Kui võimalik, siis lükake lõpliku otsuse tegemine edasi.

Neitsi 23. august – 22. september

Muutute emotsionaalselt aktiivsemaks, loomingulisemaks ja tundlikumaks. Võimalikud muutused suhetes. Hea päev finantstehinguteks ja lepinguteks.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Võimalik, et täna annab teie keha endast märku. Esile kerkivad eelkõige need probleemid või haigused, millele te pole varem tähelepanu pööranud.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Võimalik, et puutute täna kokku inimestega, kellel on elutarkust ja kogemust tunduvalt rohkem, kui teil. Püüdke jääda kuulaja ning õppija rolli!

Ambur

23. november – 21. detsember

Täna on päev, mil igapäevased kohustused ei taha kohe kuidagi edeneda. Teie emotsionaalne tasakaal on üsnagi kõikuv, mõtted kipuvad romantilisele lainele.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Suudate olla täna sõltumatum, kui tavaliselt. Nüüd avalduvad teie juhiomadused, hea aeg uute projektide alustamiseks ja ideede esitamiseks kaaslastele.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Nüüd hakkate tundma igatsust oma vanade sõprade järele. Teid mõjutavad nostalgilised meeleolud. Sobiv päev pere seltsis puhkamiseks ja kodusteks tegemisteks.

Kalad19. veebruar – 20. märts

Täna oleks soovitav panna suurem rõhk grupitööle. Usaldage ka teiste inimeste arvamusi ning ideid. Tõenäoliselt saavutate häid tulemusi.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja