Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
marko kelecevic 1gMmmVdcIl8 unsplash

SUUR Suvehoroskoop 2023: Kui kuumaks kujuneb Sinu suvi?

Suvi tuleb kuum, selles pole kahtlustki (see on ju suvi!), ent tähtis küsimus on hoopis see, kas ka sinu elu muutub sama kuumaks. Kas sind on sel suvel ees ootamas tuline romanss? Pööraseid seiklusi täis päevad? Või ehk läheb tööl palavaks (ja mitte ainult kõrge temperatuuri pärast)? Vaatame, mida ütlevad tähed sinu suveelu kohta sinu sodiaagimärgi põhjal…

Kaljukits (22.12. – 20.1.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele
Sinu meeleolu temperatuur: vähemalt 30 °C, kui mitte rohkem
Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: muidugi valge
Ideaalne puhkus: kusagil mere ääres, mis muud?

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Muidugi, jutt on ju suvest, mis on täis kuumi päevi ja veelgi kuumemaid öid! Kui oled juba tõsises suhtes, äratavad kõrged temperatuurid sinus kire nii, et tunned, justkui oleks teie armulugu alles alanud. Kui oled veel vallaline, leiad kindlasti võimalusi kuumaks suviseks armulooks. Kas võid leida ka midagi tõsisemat? See sõltub sinust endast ja sinu võimest elus uusi asju vastu võtta.

Kui palju pead higistama tööl?

Temperatuurid tõusevad kõrgele ning ka sinu ülemused lähevad sageli keema, ent see ei puuduta sind isikulikult eriti, sest töötad suvel tõhusamalt kui enamik sinu kolleegidest. Mõnikord muutub kontoris istumine sinu jaoks väga kurnavaks, ent need tunded mööduvad kiiresti, ehk sellepärast, et tead, et väljaspool kontorit on sind ootamas palju meeldivat.

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Päris palju, ära muretse! Suve algus võib olla veidi igav, aga juuli lõpp ja august toovad palju võimalusi lähedastega – pere ja sõpradega –meeldejäävate hetkede veetmiseks. Mõnikord võib suvel isegi tunduda, et sinu elus toimub liiga palju asju, ent ära jäta suvises meelelahutuses osalemata, sest sügispäevad tulevad kindlasti igavamad.

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Raha ei saa kunagi olla liiga palju – mida sina sellest arvad? Ehkki sinu majanduslikul olukorral ei ole viga midagi, tunnet aeg-ajalt, et sul ei ole piisavalt raha. Kulutad suvel tõenäoliselt veidi rohkem luksusele – ja nii peabki! Silmapiiril ei ole ees ootamas suuri rahamuresid, väiksemate probleemide tekkimise korral on sul aga pikkadel, vihmastel sügispäevadel piisavalt aega nende lahendamiseks, eks ole?

Mida sel suvel õpid?

Mõistad, et sa ei vaja suve suurepäraselt veetmiseks pikki reise eksootilistesse maailma nurkadesse. Sinu lähedaste seltskonnast ja sind naerma panevatest tegevustest piisab täielikult. Samuti saad teada, et liiv ei ole kunagi nii kuum, et vesi ei suudaks seda jahutada. Mida see täpselt tähendab? Seda saad teada viimastel suvepäevadel…

Veevalaja (21.1. – 18.2.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele


Sinu meeleolu temperatuur: kuum, ära muretse!
Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: kollane nagu soe suvepäike

Ideaalne puhkus: ükskõik kus, kui kohal on sinu lähedased

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Kas see saakski suvel teisiti olla?! Higistad linade vahel rohkesti (vaatamata sellele, et sinu magamistoas töötab kliimaseade või ventilaator), sõltumata sellest, kas oled vallaline või suhtes. Kui oled vallaline, võid oodata kohtumisi paari võluva võõraga, kes muudavad sinu päevad ja ööd põnevaks, ja kui oled suhtes, leiate koos partneriga uued hingesügavused. Kõlab tuliselt või kuidas sina arvad?

Kui palju pead higistama tööl?

Loe teisi horoskoope SIIT

Sinu töö nõuab kahjuks pisut rohkem pingutusi kui erilise inimese käte vahel veedetud ööd, ent seda oligi vist pärast veidi laiska kevadet oodata? Ära muretse siiski töö pärast liiga palju – töötad sel suvel küll rohkem, kui sooviksid, kuid sulle jääb siiski ka piisavalt aega puhkamiseks, lõõgastumiseks ja lõbutsemiseks. Kui teed suve alguses kõvasti tööd, võid ehk hiljem võtta tavalisest pikema puhkuse.

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Piisavalt igavuse peletamiseks ning sulle meenutamiseks, et elu ei seisne siiski ainult lõbutsemises. Selle aasta suvi võib olla varasematest suvedest veidi erinev, ent heas mõttes, sest leiad erilise uue hobi, mis röövib enamuse su vabast ajast ja pakub sulle vaimset pinget. Parimad suvised seiklused leiavad tõenäoliselt aset suve alguses ja lõpus ning muidugi sinu lähedaste seltskonnas.

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Kuna tead, kuidas tagasihoidlikult elada, ei tunne sa sel suvel, et jääd millestki ilma. Sul ei ole väga palju raha, ent oled juba ammu mõistnud, et rohkem raha ei tähenda tingimata rohkem lõbu, eks ole? Tegelikult võib olla just vastupidi ja sinu jaoks ongi see nii, sest leiad väga innovaatilisi viise luksuslikuks eluks ilma oma pangakontot tühjendamata. Tubli!

Mida sel suvel õpid?

Selle aasta suvi näitab sulle, et elumuutused on head. Mõnikord võivad need küll rasked olla, ent need hoiavad meid värskena ja aktiivsena. Sina tead: kuumale päevale järgneb külm öö. Mida see täpsemalt tähendab? Oota suve lõpuni ja saad teada…

Kalad (19.2. – 20.3.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele
Sinu meeleolu temperatuur: väga meeldiv 25-27 °C


Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: sinine või roheline, valik on sinu
Ideaalne puhkus: meri, päike, rand, paar kokteili jne

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Tead juba vastust – missugune on see olnud eelmistel suvedel? Kui oled suhtes, jääd suhtesse, oled õnnelik ja rahul nagu alati. Kui oled praegu vallaline, tekib kindlasti mõni eriline võimalus (ja eriline inimene), mis paneb sinu südame kiiremini põksuma. Lase tunnetel võimust võtta ja ära unusta, et suvel tuleb lõbutseda ja oma vaatevälja laiendada.

Kui palju pead higistama tööl?

Loe teisi horoskoope SIIT

Probleemide tekkimise korral tuleb kindlasti veidi higistada, ent sulle ju meeldibki aeg-ajalt väljakutsetega silmitsi seista? Arvad ehk, et suvi ei ole seesuguste väljakutsete jaoks parim aeg, ent võimalused meie väärtust tõestada saabuvad just siis, kui need saabuvad, seega pigista enda energiast välja viimane ja näita, mida suudad. Suve teisel poolel võid saada oma jõupingutuste eest kena tasu…

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Nii palju, et pead mõned vahele jätma, sest kõigi jaoks lihtsalt ei jää aega – kui oled otsustanud sel suvel ka puhata. Sinu suvised seiklused sarnanevad eelmise aasta omadega, ent see ei ole halb, sest pead tõdema, et eelmine suvi oli sinu jaoks enamalt jaolt üsna vägev. Kui otsustad välismaale reisida, ole ettevaatlik ja jälgi, et kohalikud sinu naiivsust enda kasuks ära ei kasutaks.

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Suurepärased uudised: enamalt jaolt on sul suvel just piisavalt raha kõigi oma plaanide ellu viimiseks. Sinu majanduslik olukord kõigub küll pisut – mõnikord on sul rahaga veidi kitsas ja mõnikord lubad endale väheke luksusi. Sinu tulevikku silmas pidades oleks siiski hea veidi raha kõrvale panna, kui võimalik, sest sügis ja talv võivad sinu ellu tuua veidi majanduslikke väljakutseid.

Mida sel suvel õpid?

Ilmselt tead juba, et miski ei ole nii halb, kui see esmapilgul tundu, ent suve lõpuks saad ka teada, et prääksumise kuulmine ei tähenda tingimata, et nurga taga on peidus part. Mida??? Tähed võivad mõnikord müstilised olla, eks ole?

Jäär (21.3. – 20.4.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele


Sinu meeleolu temperatuur: enamasti kuum, ent mõnikord ka talviselt külm
Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: see peab olema elegantne

Ideaalne puhkus: kodus rahus ja vaikuses

Kas ka sinu armuelu on kuum?

On – kui selle eest hoolitsed! Kui oled tõsises suhtes, võid suve alguses tunda, et eemaldute teineteisest, tõenäoliselt möödunud kuude rohkete tööalaste ja perega seotud kohustuste tagajärjel. Sütita kired uuesti, üllata partnerit ning teie armastus muutub taas sama kuumaks kui suvi. Kui oled vallaline, näed ilmselt kõvasti vaeva, et leida keegi uus – ja leiadki, ent isegi tähed ei julge ennustada, kas see suhe võib areneda millekski tõsiseks…

Kui palju pead higistama tööl?

Kahjuks üsna palju. Mitte sinu enda probleemide või vigade tõttu, lihtsalt sellepärast, et sul on sel suvel palju (väga palju!) tööd. Võid väljakutse vastu võtta ja loota, et sinu ülemus tasub selle eest rahas või muul viisil vääriliselt, või võid mässata ja saata kõik tead isegi kuhu. Ära siiski unusta, et kui valid viimase variandi kasuks, kaasnevad sellega tõenäoliselt mõned ebameeldivad tagajärjed.

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Eelmise suvega võrreldes võib sel aastal suviseid seiklusi olla vähem, ent need on palju põnevamad! Juuli pakub eriti häid võimalusi igapäevaste kohustuste eest põgenemiseks ning paari metsiku päeva nautimiseks, mis täidavad sind positiivse energiaga. Mõned sinu suvistest seiklustest leiavad aset vanade sõprade seltskonnas ja mõned koos võhivõõrastega. Põnev, kas pole?

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

See sõltub suuresti sellest, kui hästi saad hakkama tööl. Suvel kõvasti töötamine ei too kohe tulemusi, ent hiljemalt aasta lõpuks, kui mitte paar kuud varem, teenid kena preemia. Kui aga otsustad jätta töö teisele kohale, pead tõenäoliselt toime tulema mõningate rahaliste raskustega, millest peaksid viimaks vähese leidlikkuse ja hoolika planeerimise abil üle saama.

Mida sel suvel õpid?

Loe teisi horoskoope SIIT

Kõige olulisem on see, et avastad enda uue külje, mis võimaldab sul elada tulevikus täisväärtuslikumat elu (ja põnevamalt). Sa tead: kõige pimedamal ööl on kõige eredam see valgus, mida pole isegi olemas. Kas sooviksid teada saada, mida see tähendab sinu elu jaoks sel suvel? Oota paar nädalat ja saad ehk teada…

Sõnn (21.4. – 20.5.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele
Sinu meeleolu temperatuur: pigem kevadine kui suvine, ent siiski meeldivalt soe


Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: vali erksad värvid!
Ideaalne puhkus: kõige lähedasemas pereringis

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Aeg-ajalt kindlasti, hea sõnn, ära muretse! Suve algus on tõenäoliselt täis muid kohustusi, seetõttu võib sinu armuelu siis veidi kannatada, ent soojemate päevade saabudes tõuseb temperatuur tuntavalt ka sinu magamistoas. Kasuta ära kõik sinu teele kerkivad romantilised võimalused ja unusta selle erilise inimese käte vahel igapäevaelu mured. Kui sinu elus praegu seesugust inimest ei ole, võib ta just sel suvel välja ilmuda, kes teab…

Kui palju pead higistama tööl?

Suvi ei muuda tõenäoliselt sinu tööelus kuigi palju, mis võib olla hea või halb. Hea siis, kui viimastel kuudel on sul tööl kõik hästi läinud, kuna see jätkub. Ent kui oled viimastel kuudel tööl palju kannatanud, pead seda koormat veidi kauem kandma. Sügisel läheb siiski kõik paremaks, küll näed!

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Sel suvel ei jää sul väga põnevateks suveseiklusteks eriti palju aega, ent oleme ausad – sa ei soovigi neid pärast kohati väga rasket aastat eriti, eks ole? Sulle teeb rõõmu rahulik lõõgastumine lähedaste inimeste seltsis. Sinu vana sõber hoolitseb siiski selle eest, et suvi ei oleks liiga rahulik ja korraldab plaanivälise seikluse, ilmselt juuni viimastel või juuli esimestel nädalatel. Ära mõtle liiga palju, sest selleks ei ole võimalik kuidagi valmistuda. Lõõgastu ja mine vooluga kaasa!

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Raha peaks sul olema enam kui küll – igapäevaelu jaoks, mitte hooletuks suviseks kulutamiseks, mida salamisi nii väga igatsed. Kui elad suvel tagasihoidlikult, nagu tavaliselt, peaksid suutma veidi raha kõrvale panna, mida saad kasutada endale tulevikus hea majandusliku olukorra tagamiseks. Tähed ei avalda, kuidas täpsemalt peaksid seda tegema, seega mõtle see ise välja ja ära jäta kasutamata tekkivaid võimalusi.

Mida sel suvel õpid?

Eelkõige seda, et kunagi ei ole liiga hilja oma elu paremaks muuta. Muidugi on iga muutuse jaoks tarvis teha jõupingutusi ja sageli tuleb teel silmitsi seista ebameeldivaga, ent ainult muutuste läbi saab kasvada. Need, kellele ei meeldi töö, ei ole väärt puhkust! Tähed teavad, mida see tähendab sinu elu seisukohalt – ja ka sina saad teada, hiljemalt suve lõpuks.

Kaksik (21.5. – 20.6.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele
Sinu meeleolu temperatuur: keemistemperatuur!


Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: kollane, oranž, punane
Ideaalne puhkus: mine läände

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Oi, jaa, tulikuum! Te kaksikud olete emotsionaalsed olevused ning need emotsioonid võivad suvel õigete inimeste seltskonnas areneda kuumaks kireks. Kui oled praegu tõsises suhtes, jääte õnnelikult kokku vaatamata kõigile suve kiusatustele. Kui oled veel vallaline, seisab sul ees piisavalt võimalusi kuumadeks suvisteks suheteks, ent sa ei kasuta neid kõiki ära, sest kõige jaoks ei jää lihtsalt aega.

Kui palju pead higistama tööl?

Töö – mis see on? On täitsa võimalik, et tähed joonduvad nii, et ka sinu ülemused tunnevad suve lõõgastavat rütmi ja lubavad sul end tööl veidi lõdvaks lasta. Seega võid tööalaselt oodata üsna rahulikku suve – suve alguses ja viimastel nädalatel enne septembrikuud võib ette tulla mõningaid väikseid probleeme, ent ei midagi sellist, mille pärast tuleks muretseda.

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Rohkelt, hea kaksik, ära karda! Suve alguses sajab sulle kaela põnevaid reisivõimalusi (ent sinu reisidel õnneks palju sademeid ette ei tule). Pärast rahunevad asjad veidi, ent kindlasti mitte nii palju, et sul hakkaks igav, kuna võid leida uue hobi või uue sõbra, kes muudab vaba aja palju põnevamaks.

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Sa ei vaja õnneks palju raha, seega ei ole suvine rahavähesus sinu jaoks suur löök… See vähesus on aga kindlasti tulemas! Peaksid ehk oma tavapäraseid kulutusi vähendama – kui see sul õnnestub, tuleb see suvi sama lõbus kui eelmised.

Mida sel suvel õpid?

Nii mõndagi, millest alustada? Saad teada, et iga mees on oma õnne sepp ja hooletu töö toob kaasa hooletud tulemused. Sina tead: vaiksel veel on iga paadike jaht… On sul aimu, mida see võiks tähendada sinu suve jaoks?

Loe teisi horoskoope SIIT

Vähk (21.6. – 22.7.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele


Sinu meeleolu temperatuur: mõnikord isegi liiga kõrge
Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: kas nahavärv loeb?

Ideaalne puhkus: kusagil mägedes, jahedas kohas

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Suveharjal kindlasti, ent enne ja pärast mitte eriti. Aga see ei olegi halb, eks ole? Vähemalt on sul aega enne ebameeldivate sügisilmade saabumist kuumadeks romantiliseks seiklusteks valmistuda ja vaikselt jahtuda. Kui oled juba tõsises suhtes, võid oodata partneriga enne ja pärast tuliseid seiklusi linade vahel väikseid vaidlusi. Kui oled vallaline, võid kindel olla, et juuli ja august jäävad sulle kauaks meelde!

Kui palju pead higistama tööl?

Üsna palju – mitte kogu aeg, aga paar suvenädalat tulevad väga pingelised. Ära muretse selle pärast siiski liiga palju, sest kõva töö toob suve lõpuks mõningaid tulemusi ja sügis on palju vaiksem ja rahulikum. Võid ju alati ka sügisel teenitud lõõgastavale puhkusele minna, eks ole?

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Suve algus võib olla veidi aeglasem, seega ära oota väga palju põnevust. Ent kui temperatuur jõuab 30 °C-ni, muutuvad palju kuumemaks ka sinu päevad. Kõige lõbusamalt veedad aega sõprade seltsis, ent avastad palju meeldivaid suviseid naudinguid ka koos perega. Augustiks võid olla kogu põnevusest veidi väsinud, võta puhkamiseks nädal puhkust.

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Kuna töötad palju, peaks see pakkuma häid võimalusi majandusliku olukorra parandamiseks. Ära oota siiski suure varanduse saabumist, hoia end tagasi ja ära kuluta suvel tühja-tähja peale liiga palju. Tähed ennustavad ka, et sul võib investeerides vedada, ent nad ei ütle, missuguste investeeringutega on tegemist. Ole ratsionaalne ja ettevaatlik ning sind peaks saatma edu.

Mida sel suvel õpid?

Eelkõige seda, et maailm ei pöörle alati ümber sinu ja – mis veelgi tähtsam – sellest ei ole midagi. Alati tähelepanu keskmes olemine võib olla raske, seetõttu hakkad hindama seda, kui inimesed jätavad su mõnikord rahule. Sina tead: elevant ei unusta kunagi, ent inimene unustab peaaegu alati. Mida tähendab see sinu elu suhtes? See suvi paljastab kõik…

Lõvi (23.7. – 22.8.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele
Sinu meeleolu temperatuur: just suvele sobiv


Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: lõvipruun, mis muu?
Ideaalne puhkus: kaugel igapäevastest kohustustest

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Selleks on kindlasti palju potentsiaali, ent pead sel suvel oma saatuse ise looma. See tähendab, et kui soovid veeta kuumi hetki partneri käte vahel (ja kui oled tõsises suhtes), pead tema jaoks aega leidma. Kui oled praegu vallaline, varu aega kellegi uuega kohtumiseks ja koos temaga paari kuuma tunni, päeva või nädala veetmiseks (kuidas ise soovid).

Kui palju pead higistama tööl?

Sel suvel läheb sul tööl hästi. Mõnikord tuleb ette probleeme, kui sinu kolleegid ja ülemused jooksevad närviliselt edasi-tagasi ja püüavad leida kaootiliselt lahendust näiliselt lahendamatule probleemile. Seesugused ajad mööduvad aga ruttu, eriti kui osaled ise aktiivselt probleemide lahendamises ja inimeste rahustamises. Siiski ootad suvel enamasti tööpäeva lõppu, et saaksid nautida sulle tõeliselt rõõmu toovaid suveseiklusi.

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Üsna palju, eriti suve alguses, kui enamik teistest koguvad alles suvisteks seiklusteks hoogu ja valmistuvad – sina oled siis juba teel. Paar nädalat seesugust põnevust kurnab sind ja oled paar päeva halvas tujus, ent vaid viivu pärast oled palava päikese all taas sadulas. Järeldus: sul tuleb päris hea suvi. Hurraa!

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Loe teisi horoskoope SIIT

Ilselt umbes sama palju kui möödunud kuudel. See on hea uudis, kui sinu rahaasjad on seni korras olnud ja kahjuks kurb, kui oled pidanud hoidma silma peal igal sendil, mille kulutad. Suvele järgnevad kuud aga parandavad sinu majanduslikku olukorda, eriti kui suudad suvel kulud kontrolli all hoida. Suuri investeeringuid sa lähitulevikus tõenäoliselt ei tee, ent ära unusta – vaga vesi, sügav põhi.

Mida sel suvel õpid?

Kas tead ütlemist: „Miski ei ole iial nii halb, kui tundub?“ Sel suvel õpid seda hindama. Samuti saad teada, et kilpkonngi võib jänest võidujooksus võita, eriti kui jänes sööb liiga palju. Ja mida see veel tähendab??? Oota suve lõpuni ja saad teada…

Neitsi (23.8. – 22.9.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele


Sinu meeleolu temperatuur: vulkaanipurse

Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: (pilvitu) taeva värv
Ideaalne puhkus: kodus

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Mõnikord kindlasti, ent kahjuks ei jää sul kuumadeks magamistoaseiklusteks eriti aega, sest sinu elus toimub muud tähtsat. Kui oled suhtes, leia vaatamata kiirele elutempole veidi aega elukaaslase jaoks. Kui oled praegu vallaline, jääd tõenäoliselt vallaliseks ka sel suvel. Mitte sellepärast, et sul ei teki võimalusi kellegi põnevaga kohtumiseks – sa lihtsalt ei leia romantilise suhte jaoks piisavalt aega. Kui soovid, võid aga seda olukorda kiiresti muuta…

Kui palju pead higistama tööl?

Mõnikord jätad muude kohustuste või ootamatute sündmuste tõttu ka töö unarusse, seega ära oota suuri saavutusi. Sa ei soovigi praegu tegelikult midagi suurt saavutada ning sellega kaasnevaid lisakohustusi, seega on tööl praegu lood just nii, nagu soovid. Kuigi mõnikord tuleb muidugi ette peavalusid ja virisemist.

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Üks eriti suur ja kaugeltki mitte tavaline. Keegi (ka sina ise mitte) ei tea, mis sind täpsemalt ees ootab, aga ära muretse selle pärast liiga palju ja ära püüa selleks valmistuda, sest see ei ole lihtsalt võimalik. Võid kindel olla, et see suur suvine seiklus muudab sinu elu alatiseks paremaks, vaatamata sellele, et see nõuab palju jõupingutusi.

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Raha ei saa kunagi olla liiga palju, eks ole? See on tõenäoliselt sel suvel sinu motoks, sest pead tegema palju kulutusi. Vaatamata sellele ei pea sa sel suvel muretsema rahapuuduse pärast, sest kohandud lihtsalt veidi vastavalt uuele olukorrale ja naudid ikka suve nii palju, kui võimalik. Kes ütleb, et suurepärase suve jaoks on tarvis luksuslikku puhkust eksootilises paigas?

Mida sel suvel õpid?

Õpid, et mõnikord on targem jätta oma arvamus enda teada. Ning sellest on sulle endale sama palju kasu kui teistele, sest muretsed sageli selle pärast, mida oled teistele öelnud. Samuti mõistad, et kõige pehmem voodi ei ole alati kõige mugavam. Oota suve lõpuni ja saad teada, mida see tähendab…

Kaalud (23.9. – 23.10.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele
Sinu meeleolu temperatuur: kevadine
Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: oranž
Ideaalne puhkus: teiste inimeste seltskonnad

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Loomulikult – kuidas saakski suvi sulle midagi vähemat anda? Siiski pead suviste armuseikluste nimel ajapuuduse tõttu palju tööd tegema. Ajast ei tule puudu sinul (sul on seda piisavalt), vaid neil, kellega soovid neid seiklusi jagada. Kui oled suhtes, tähendab see, et tunned end mõnikord veidi üksildasena. Ja kui oled vallaline, võib „turul pakutav“ sulle mõnikord pettumusi valmistada, ent tea, et sinu jaoks õige inimene on lihtsalt kusagil peidus. Ehk meres või mere ääres rannaliival?

Kui palju pead higistama tööl?

Tööl ei pea sa sel suvel eriti palju kannatama, mille üle sul on kuumadel päevadel eriti hea meel. Suvesoojus ja töö ei sobi hästi kokku ja sinu õnneks on ka sinu ülemused ja kliendid sellest vägagi teadlikud, seega lubavad nad sul end veidi vabamalt võtta. Mõnikord võib sul tööl lausa igav hakata – kas saad selle igavuse enda kasuks ära kasutada ja midagi muud teha?

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Ilmselt veidi vähem kui möödunud suvedel, sest pead seekord oma suve metsikuks muutmiseks ise tööd tegema. Mis oleks, kui kutsuksid seekord ise sõbrad metsikule suveseiklusele, selle asemel, et oodata, et nemad midagi korraldaksid? Muidugi tähendab see sinu jaoks veidi rohkem tööd, ent see on seda väärt – vähemalt tähed ütlevad nii!

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Kuna elad sel suvel üsna rahulikku elu, ei tohiks sul rahast puudu jääda – sa lihtsalt ei kuluta nii palju. See ei ole siiski halb, sest viimaks saad võimaluse panna raha kõrvale raskemate aegade jaoks või ehk võtad julguse kokku ja investeerid millessegi suuremasse?

Mida sel suvel õpid?

Loe teisi horoskoope SIIT

Mõistad, et sa ei näita alati kallimale välja, kui oluline ta sinu jaoks on, ja et peaksid tema jaoks mõnikord aega leidma ka siis, kui see ei sobi sinu plaanidega. Lisaks mõistad tõenäoliselt suve algusosas, et liiv on mõnikord kõige kuumem siis, kui sellele langeb külm merevesi. Ja mida see peaks tähendama? Kannatust, kallid kaalud, suvi toob kõik vastused…

Skorpion (24. 10. – 22. 11.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele
Sinu meeleolu temperatuur: vabalt üle 30 °C
Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: sinine nagu taevas. Ja meri.
Ideaalne puhkus: hea raamatu ja sooja päikese seltsis

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Muidugi, oled ju kirglik skorpion! Kui sinu partner või ihaldusobjekt ei ole valmis tegutsema, veenad teda viimaks oma sarmiga, eks ole? Kui oled juba suhtes, ära avalda oma partnerile vaatamata endas ärkavatele kirgedele liiga palju survet. Luba tal kuuma suvega kohaneda. Kui oled vallaline, võid kindel olla, et sel suvel ootab sind ees piisavalt võimalusi kuumaks lõbutsemiseks, ent ükski suhe ei arene tõenäoliselt millekski tõsisemaks. Rõhk on sõnal „tõenäoliselt“, sest ka tähed ei tea kõike…

Kui palju pead higistama tööl?

Kes sooviks muretseda töö pärast, kui väljas on ootamas tuline suvi? See on sel suvel sinu seisukoht, ent sinu ülemused ei ole kahjuks alati sama meelt, nii et ole ettevaatlik. Kõige parem variant on teha töö korralikult ära ja siis kõik seljataha jätta ja täielikult lõõgastuda. Kui see sul ei õnnestu, tuleb ette konflikte.

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Sõltub sellest, kui paljusid oled valmis kaasa tegema! Võimalusi tuleb piisavalt palju, ent sul jääb nende jaoks teiste kohustuste kõrvalt soovitust palju vähem aega, seega ei saa sa neid kõiki ära kasutada. Ära siiski selle pärast pead longu lase – keskendu hoopis seiklustele, milles saad osaleda. Enamik neist leiab aste sõprade seltsis ja mõned tuttavate või isegi võhivõõraste seltskonnas. Põnev, kas pole?

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Enamuse vältel suvest peaks sul raha olema just piisvalt ja ühekordne ootamatu sissetulek peaks sinu elu mõneks ajaks kenamaks muutma. Ei midagi suurt: vaid piisavalt väheseks luksuseks. Sel suvel võib sul ees seista ka ootamatuid väljaminekuid, seega oleks tark valmistuda ja veidi raha kõrvale panna. Väikesest kuhjakesest peaks piisama…

Mida sel suvel õpid?

Kõige tähtsam õppetund sinu jaoks on see, et aeg on sinu kõige väärtuslikum vara. Mõnikord arvad ehk, et raha ja luksus muudavad elu paremaks, ent see pole lihtsalt tõsi. Samuti õpid (lähedaste seltsis), et süsi särab mõnikord eredamalt kui kuld. Mida see tähendab? Suvi avab peagi oma kaardid, ole kannatlik ja oota veel veidi…

Ambur (23.11. – 21.12.)

Kiire pilguheit 2023. aasta suvele
Sinu meeleolu temperatuur: kõik jäätumisest keemiseni
Parim värv kuumadeks suvepäevadeks: mida värvikam, seda parem
Ideaalne puhkus: veidi üksindust kuluks sulle ära, eks ole?

Kas ka sinu armuelu on kuum?

Kahjuks mitte sama kuum, kui suvi ise, aga kaugeltki mitte külm. See suvi toob lihtsalt erilise inimesega linade vahel aja veetmise kõrval palju muid seiklusi. Voodis veedetud hetked on aga väga kirglikud, ära muretse! Kui sa ei ole seda erilist inimest veel kohanud, võib see suvi olla ideaalne aeg romantika jaoks. Kas suhe võib areneda sügavamaks? Sõltub sellest, kui palju suhtesse varastes staadiumites investeerid.

Kui palju pead higistama tööl?

Sel suvel sul tööl just igav ei hakka! Väike kriis suve keskel võib tekitada sinu ülemuste ja kaastöötajate seas suure häire, ent peaksid sellest kõva tööga üle saama. Kui aitad kaasa lahenduse leidmisele, võib sind suve lõpus ees oodata meeldiv preemia – ehk väike rahaline motivatsioon, ehk isegi ametikõrgendus või lihtsat paar täiendavat vaba päeva. Mille valiksid, kui saaksid ise otsustada?

Kui palju kuumi suviseid seiklusi on sind ees ootamas?

Sel suvel on sind paljude põnevate suveseikluste tagajärjel ees ootamas suure igavuse perioodid ja kerge väsimuse perioodid. Seiklusi hakkab sulle kaela langema juuli keskpaiku – mis on sinu jaoks parim aeg kiirest aastast puhkamiseks ja suviste lõbude nautimiseks, oled ju nõus? Suve algus on tõenäoliselt palju rahulikum, ent tõenäoliselt toob see kaasa suure (ja meeldiva) üllatuse, mille autoriks on üks su sõpradest.

Raha – piisavalt, liiga vähe, liiga palju?

Raha rikub inimesi. Raha pole kunagi piisavalt. Kumba nendest ütlemistest usud sina? Loodame, et esimest, sest sel suvel ei ole sinu poole väga palju raha tulemas. Vaatamata sellele ei tohiks ette tulla ka suuri raskusi, mis tähendab, et elad tõenäoliselt mugavalt, ent tagasihoidlikult. Kesktee on alati parim!

Mida sel suvel õpid?

Suve lõpus mõistad tõenäoliselt, kui väärtuslik on iga päev sinu elust – isegi kui nendega kaasneb veidi väljakutseid. Inimestelt, kes sulle eriti ei meeldi, saad teise tähtsa elu õppetunni: sada aastat üksildust on parem, kui teiste inimeste seltsi talumine. Mida tähenda see sinu elu jaoks sel suvel? Väga varsti peaksid teada saama…

Vaata ka:

love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop tänaseks, esmaspäev 2.10.2023

Jäär Täna on soodne päev armusuhte alustamiseks või uuele tasemele viimiseks. Ole avatud uutele võimalustele