Friday , 20 September 2024
Alexis Varnum

Alexis Varnum kolmapäev 19.04 sõnum

Armsad sõbrad! Täna inimene pöördub tagasi, meenutab, mõtleb midagi läbi ja otsustab, kuid samal ajal mõistab, et minevikku enam pole. Midagi suur või väike on igaveseks läinud. Mõistus ütleb: pole enam mõtet reanimeerida vana, mis pole enam oluline.

Kui tegevused on suunatud lõpetamisele, siis need kulgevad kergesti. Isegi suured rasked ülesanded saab tehtud lihtsamalt kui tavaliselt, kui need saab lõpetada täna. Kõik aitab saada lõpu ja tulemused. Uued tegevused ja tööd täna ei edene. Tulevik tundub ebaselgena. Varsti algava varjutuste koridori väravate taga toimub palju muutusi.

Kui suhted ei puuduta emotsioone, siis need võivad olla edukad. Kui suhetes on konkreetsed ja selged eesmärgid, siis võivad need palju rõõmu tuua. Hea on koostöö, kaupade ja teenuste saamine, millegi eest maksmine, laste kasvatamine või isegi seks. On midagi selget, mida inimesed tahavad üksteiselt saada ja teineteisele anda. Liigsed motsioonid ja jutud ilma sisuta võtavad palju jõudu ja energiat.

Enesetunne on normis. Inimene tunneb end hästi , teadvus on selge. Kuid on olemas riskid organismi puhastusorganitega: neerud, maks, soolestik. Kõhuhäire võib tekkida põhjuseta, seetõttu on paastumine ja toitumispiirangud parim kaitse. Alkohol täna on välistatud nii tervise kui ka teadvuse säilitamiseks. Võimalik, et täna tuleb rohkem riideid pesta ja puhastada. Rõivad kiiresti võivad määrduda ja olla rikutud, nagu tuleb nendelt puhastada mineviku energia mida nad on kogunud. Pole soovitav rääkida ja arutada oma plaanid, isegi unistada pole vaja sellest, mis võib olla või tulla, kõik omal ajal, luba asjadel liikuda.

Soovin toredat päeva, reipust, rahu, kergust, head tuju, armastust, küllust, tervist, edu, raha ja õnne!

Allikas: Facebook Alexis Varnum

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja