Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Reede 14 aprill

Jäär 21. märts – 20. aprill

Tunnete täna soovi teha oma elus uuendusi. Hea aeg garderoobi ja soengu muutmiseks. Samas ärge oma vanu sõpru unarusse jätke, säilitage häid suhteid.

Loe ka: SUUR KEVAD HOROSKOOP 2023

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Tõenäoliselt olete sunnitud tänasel päeval tegelema mingi halvasti tehtud töö parandamisega. Samas tuleb see teil hästi välja ning probleem saab lahendatud.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Tänane päev võib kujuneda lõbusaks ning sündmusterohkeks. Olete veidi ülemeelik ja kulutate tavalisest rohkem raha asjadele, mida tegelikult ei vaja.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Lööte täna oma sarkasmi ja terava huumorimeelega nii mõnegi irooniliselt meelestatud inimese lausa pahviks. Suudate edukalt ennast maksma panna.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Loe ka: SUUR KEVAD HOROSKOOP 2023

Tunnete täna tavalisest suuremat võimuiha ning soovi kontrollida teisi inimesi enda ümber. Suudate kerge vaevaga saavutada tähelepanu ja austust.

Neitsi 23. august – 22. september

Tänasel päeval peaksite ohjeldama oma ekstreemsusevajadust, kuna valitseb traumade oht. Hea aeg tegeleda filosoofia ja varjatud informatsiooniga.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Püüate näida väga peene ning väljapeetuna. Vältige aga sellise käitumisega liialdamist. Saavutate edu, kui olete spontaansem ja loomulikum.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Täna on kasulik peatuda ja mõelda oma elu üle järele. Hea aeg vastu võtta tähtsaid otsuseid. Olete tasakaalukas ja rahulik.

Ambur 23. november – 21. detsember

Teil on raske tunnistada, kui te millestki aru ei saa ning selle tulemusena võivad tekkida vastuolud. Püüdke mitte olla liiga pedantne ja range.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Loe ka: SUUR KEVAD HOROSKOOP 2023

Olete aktiivne tegudeinimene. Võimalik, et saavutate täna laiemas plaanis populaarsuse ja heakskiidu. Kuid hoiduge muutumast uhkeks, hinnake abilisi.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Tunnete täna kerget ärevust hinges, mis on samal ajal üsnagi nauditav. Te ei saa isegi täpselt aru, mida ootate, kuid see tunne annab teile innustust.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Suhtuge oma tulevikku optimistlikumalt. Kui kardate läbi kukkuda ja olete liiga ettevaatlik, takistab see teil kasutada oma tõelisi võimalusi.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos