Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised
Alexis Varnum

Alexis Varnum, neljapäeva 13.04 sõnum

Armsad sõbrad! Päev on nagu eelmise päeva peegeldus: see tundub täpselt sama, kuid kõik liigub teises suunas. See on rikkalikum kui tavaline keskmine päev, kuid siin läheb kõik vastupidiselt. Seega pead endise aktiivsuse asemel üleminema ettevaatlikkusele: enne igat tegevust või sõna tuleb mõelda, kas sa mõistad sündmusi ja iseennast nendes õigesti.

Töö on veel aktiivne, siin on oluline kindlalt meeles pidada oma tegevuse eesmärke, sest igal etapil üritab midagi segadusse ajada ja juhtida inimest otse teelt kõrvale. Kui eksid teel, riskid oma eesmärki saavutamata jääda: nii jääd liikuma mööda ringi, täites peamise ülesande kõrval väikeseid ülesandeid, kuid peamise ülesande täitmiseni sa ei jõua.

Iga kord, kui midagi segab, peate meenutama, mida soovite lõpuks saavutada.

Suhted ja suhtlemine on samuti aktiivsed, neid on palju ja ikka veel on palju suhtlemist uute inimestega. Kuid nüüd see on kindlalt seotud inimese varasemate olukordade või tegemistega, tema harjumuste, põhimõtete ja reeglitega. Nüüd suhted kulgevad harmooniliselt ainult seal, kus inimesed on juba üksteisega harmoneerunud. Kui midagi pideval liigub halvasti, siis tasub mõelda ja suhe lõpetada, miks peab suhtes kannatama.

Enesetunne võib olla oluliselt halvem kui eelmisel päeval. Peamine risk on toitumine ja seedetrakti seisund. Äkki võivad ilmuda günekoloogilised probleemid. Kui tervis täna on halb, siis on puhkus eriti oluline ja liigne pinge teeb organismile kahju.

Sa ei tohiks arutada teistega oma plaane, unistusi, ideid ja kavatsusi. Täna on kui eegel. See, mis selles kajastub, kaotab oma tõelise olemuse, see pööratakse ümber ja mõistetakse valesti. Peegel ei tohiks näidata seda, mis tegelikult oluline on. Täna on oluline ja vajalik vabandust paluda, puhastuda kahetsusega ja muidugi andestada neid, keda oled süüdistanud või varem solvanud. Andestamise jõudu leides saab inimene täna tunda, et ta on osake Jumalast ja saab tema energiat.

Soovin sulle head päeva, reipust, aktiivsust, kergust, energiat, tervist, soojust, armastust, edu, raha ja õnne!

Allikas: FB.. Alexis Varnum

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud