Tuesday , 24 September 2024
Erakorralised uudised
Alexis Varnum

Alexis Varnum 4.04 päevasõnum

Armsad sõbrad! Jäänud on vaid mõned päevad Täiskuuni, energia on kõrge ja selge. Kasvav Kuu annab kõigile elusolenditele tõuke aktiivseks arenguks. Täna on aeg just sellise energia avaldumiseks: inimene kasutab oma enesekindlust ja sisemist tõde enda võitude saavutamiseks. Kui ta teab, et ta on õigel teel, pole tal midagi karta: päeva tingimused on tema poolel.

Kui ärivaldkonnas on vaja midagi alustada või vastu võtta olulisi otsuseid nädala aeglase energiaga vastuolus, siis on parem teha seda just täna – päev avab hetkeks väravad äritegevuseks. Selleks, et otsus oleks õige ja algus edukas, peab kõiki detaile kindlalt teadma ja neis olema kindel. Töötamine sel päeval on kasulik, tööst loobumine pole võimalik, muidu jääd ilma võimalusest lahendada oma ülesandeid. Kuid tugev pinge pole soovitav: väsimuse tõttu töös võivad tekkida vead.

Suhted on endiselt energilised, avaldub soov lahendada olemasolevaid probleeme. Inimesed tahavad rääkida üksteisele tõtt. See ei pruugi alati olla meeldiv, kuid see selgitab olukorda. Täna pole soovitav oma saladusi välja lobiseda, kuid teisi on kasulik kuulata.

Enesetunne on hea. Teisipäev on helge päev. Täiskuu pole veel liiga aktiivne, seetõttu on ka tervise kõikumised ebaolulised. Inimesel on piisavalt sisemist jõudu, et kõigest järele mõelda ja kõik õigesti teha.

Sel päeval on palju kasulikku informatsiooni, palju teadmisi, mis võib-olla hetkel midagi ei mõjuta, kuid juba võimaldab tulevikku pilku heita – plaanide ja oma ettekujutuse loomine kaugemast ajast ja võimalik oma maailmapildi muutmine.

Soovin ilusat päeva, rahu, valgust, soojust, päikest, kevadet armastust, küllust, edu, raha ja õnne!

Allika: FB: Alexis Varnum

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pühapäev 22 september 2024

Jäär: Täna on hea päev füüsilise aktiivsuse jaoks. Kaaluge uue spordiala proovimist või lihtsalt jalutuskäiku

horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest Pühapäev 22.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi! – Pühapäev 22 september 2024

Hea päev: Lõvi: Tänane päev toob sinule palju positiivset energiat. Oled inspireeritud ja valmis uusi