Saturday , 21 September 2024
Erakorralised uudised
Alexis Varnum

Alexis Varnum: Teisipäeva 28.03 sõnum

Vahendame  Alexis Varnum postitust

Armsad sõbrad! Suure jõu ja enese kontrolli päev. See on päev, mil saab teha suuri asju, kuid tuleb säilitada eesmärkide ja mõtete puhtus. Puhas leiab edu, kahtlane kannatab kaotuse. Parimad ülesanded tööl on seotud teaduse, õpetamise, loovuse või teiste abistamisega. Ülesande eesmärk peaks olema kõrgem, kui lihtne töö täitmine või töö raha pärast. Raha küsimused on tagaplaanil. Kasu saamine ei pea olema esmase ideena. Näiteks võib teadlane saada tasu oma loengu eest, kuid loengu teema ja soov teadmiste levitamiseks peaks olema tasust olulisem.

Suhetes on tähtsad siirus ja moraalse puhtus, ning väldi valed, kahtlase sidemed, kiusatused. Üldiselt saavad suhete peamiseks näitajaks isegi väikesed lepingud oma südametunnistusega. Kus neid hetki pole, on ruumi uuele impulsile suhetes. Inimesed ergutavat üksteist sisemise valgusega.

Tervis võib olla kaootiline. Siin on vaja julgust, et objektiivselt hinnata oma seisundit ja pöörduda abi saamiseks. On hea paastuda. Kui inimene ei soovi paastuda täna on hea alustada kaalu languse dieeti.

Täna katsetab inimese tahtejõudu. Talle luuakse olukord, mida tuleb ületada. Kui inimene selle katsega ausalt saab hakkama, loob ta endale sellise maine ta endast loob. Lisaks suurendab edukas katsetuse läbimine enesekindlust. Täna tasub vaadata ja jälgida sulelisi – nad on taevale lähemal. Täna kohtuvad linnud ja räägivad tulevastest sündmustest, seega uuri, milline lind on sinu läheduses.

Soovin head päeva, meeldivat olemist, kerguat, soojust, kevadet, armastust, küllust, soovide täitmist,edu, raha ja õnne!

Allikas: FB. Alexis Varnum

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud