Tuesday , 24 September 2024
Erakorralised uudised
teet

Teet Margna lubab fännide lemmiksaate taas vaatajateni tuua: tuleme „Kahe kange“ reisiseiklusega uuesti ekraanidele

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda on Eesti telemaastiku üks ikoonilisemaid duosid, kes on aastate jooksul juhtinud üheskoos tuhandete televaatajate lemmiksaateid. Üks selliseid oli Teedu ja Kristjani reisisaade “Kaks kanget”, mille hooaegade vältel tutvustasid lõbusad saatejuhid eestlastele erinevaid reisisihtkohti üle maailma. Fännide kurvastuseks ei ole juba mõnda aega ühtegi uut “Kahe kange” episoodi vaatajateni jõudnud, kuid nüüd avaldab Margna, et see võib peagi muutuda!

Teet Margna avaldab intervjuus Kroonikale, et kuigi ühiseid saateid neil Kristjaniga hetkel eetris ei ole, ei tähenda see siiski, et see nii ka jääks. “Me küll ei tee praegu saatejuhtidena ühist stuudiosaadet, aga töötame oma saadete ettevalmistamisel endiselt koos. Ja kindlasti tuleme kunagi ka koos ekraanile uue „Kahe kange“ reisiseiklusega.”

Teedu sõnul on paari tööjaotus olnud alati selge. “Meil on alati olnud sedasi, et mina tegelen saadete tootmise formaalse poolega rohkem ja Kristjan soovib teletööde kõrvalt piisavalt aega ka enda perele ja muudeks toimetusteks.” Hiljuti tuli Jõekalda välja isikliku lauamänguga ning tubli saavutust kiidab ka Teet. “Hetkel ongi ta näiteks väga hõivatud omanimelise lauamängu turundamise ja tootmisega. Koos abikaasaga nad selle ägeda plaani püsti panid ja nüüd on kogu perel sellega palju tegemist.”

allikas: sky.ee

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pühapäev 22 september 2024

Jäär: Täna on hea päev füüsilise aktiivsuse jaoks. Kaaluge uue spordiala proovimist või lihtsalt jalutuskäiku

horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest Pühapäev 22.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi! – Pühapäev 22 september 2024

Hea päev: Lõvi: Tänane päev toob sinule palju positiivset energiat. Oled inspireeritud ja valmis uusi