Friday , 20 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Laupäev 18 veebruar

Jäär 21. märts – 20. aprill

Täna peaksite andma oma psüühikale ja mõistusele puhkust. Vältige enese killustamist, tehke ainult neid asju, mis esmatähtsad ja hädavajalikud.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Töisete meeleoludega päev. Olete kohusetundlik ja süvenenud oma eesmärkide saavutamisse. Oht üle töötada. Hea aeg tegeleda pooleli jäänud asjadega.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Teid hakkavad täna häirima kõikvõimalikud vaidlused ja arusaamatused. Püüate luua oma suhetesse selgust, kuid kipute seda veidi äärmuslikult tegema.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Võimalik, et teile tehakse täna avalik märkus, mis paneb teid ebamugavasse olukorda. Püüdke säilitada rahu ning väärikus, nii säästate ennast kõige paremini.

Lõvi 23. juuli – 22. august

Täna on soodustatud kõikvõimalik intellektuaalne tegevus. Otsige suhteid, mis teid tõeliselt edasi viivad ja hingele rahu pakuvad. Tõstke elukvaliteeti.

Neitsi 23. august – 22. september

Satute täna olukorda, mis paneb teid enesega tööd tegema. Teie maskid rebitakse halastamatult maha nii, et ei jää võimalustki näida kellegi teisena.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Kipute oma kaaslaste ees uhkustama ning ennast esile tõstma. Võite võita küll hetkelise tähelepanu, kuid see ei kesta eriti kaua. Oht raisata raha.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Pöörake täna erilist tähelepanu oma tervisele ja ärge alahinnake oma keha heaolu. Keha on hinge tempel, seetõttu peaksite selle eest hästi hoolitsema.

Ambur 23. november – 21. detsember

Energilisuse asemel ilmneb agressiivsus, mis ei tunnista seadusi, korda ega reegleid. Tunnete ennast hästi, kui suudate paljastada silmakirjalikkust.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Otsite täna vaheldust oma senisele elule. Võimalik, et kulutate rohkem raha, kui muidu. Hea päev väiksemate ümberkorralduste tegemiseks.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Täna tulevad esile teie peenetundelisus ja tähelepanelikkus. Mõjute eriti kütkestavalt intellektuaalsete kalduvustega isikutele. Hea aeg kultuuriüritusteks.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Kui teil on mingi kindel arusaam, siis võimalik, et nüüd hakkab see kõikuma. Kohtute intelligentse inimesega, kelle mõtted teid vägagi innustavad.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja