Friday , 20 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Laupäev 25 veebruar

Jäär 21. märts – 20. aprill

Teile on omased heategevus, kaastunne ja suuremeelsus. Olete kannatlik ja andestav inimene kes kaldub vaatama kaaslaste puudustele läbi sõrmede.

Loe ka: Märtsikuu 2023 horoskoop – Armastus, töö ja raha.

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Võimalik, et saavutate oma partneriga täna erakordselt hea sideme, kus suudate teineteist juba poolelt sõnalt mõista. Hea aeg igasuguseks koostööks.

Kaksikudv 21. mai – 21. juuni

Täna võivad endast märku anda terviseprobleemid, mis seotud stressiga. Olete nüüd tavalisest tundlikum kõikvõimalikele välistele teguritele.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Võimalik, et tunnete ennast täna väsinuna ning ärritute pisiasjade peale. Vältige stressirohkeid olukordi ning enese tagantsundimist. Puhake!

Lõvi 23. juuli – 22. august

Kipute täna olema liiga tõsine ning asjalik. Püüdke aru saada, kui keegi teeb lihtsalt nalja ja olge spontaansem. Hea aeg üksindust vajavateks töödeks.

Neitsi 23. august – 22. september

Püüdke täna unustada kõik teisejärgulised asjad ning keskenduge vaid sellele, mis tõesti vajab teie tähelepanu. Ärge võtke omale lisakohustusi juurde.

Loe ka: Märtsikuu 2023 horoskoop – Armastus, töö ja raha.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Teie enesehinnang tõuseb ning muutute tavalisest julgemaks. Samas kipute oma tunnete väljaelamisel teiste suhtes veidi agressiivseks muutuma.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Olete täna romantilisel ja unistaval lainel. Rutiinsetele kohustustele keskendumine on hetkel raskendatud. Kuid ideaalne aeg tegeleda meelelahutusega.

Ambur 23. november – 21. detsember

Hajevil olek, ebarealistlikud lootused ja ekslikud sümpaatiad. Võite haigestuda ja kipute liigselt unistama. Püüdke pea selge hoida ning keskendunum olla.

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Tunnete täna soovi teha muudatusi oma elus. Hea päev kolimiseks, remondi alustamiseks ning kinnisvaratehinguteks. Aktiviseeruvad perekondlikud suhted.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Aktiviseerub tahtejõud ja otsustusvõime. Olete võimeline saavutama liidri positsiooni, tehes oma elus globaalseid muudatusi. Vältida tuleks ekstreemsust.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Täna on hea aeg meelelahutusteks, kuid töö tegemine ei taha üldse sujuda. Olete veidi bravuurses ja liialdavas meeleolus. Vältige kergemeelseid suhteid.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja