Friday , 20 September 2024
horoscope 2

Loe millisel 3 tähemärgil tuleb laupäev 28.01 hea või keeruline päev

Keeruline päev tuleb

1. Kalad
2. Skorpion
3. Veevalaja

Loe ka: Horoskoop – Laupäev 28 jaanuar

Hea päev tuleb:

1. Ambur
2. Lõvi

3. Kaksikud

Jäär

21. märts – 20. aprill

Täna tõusevad päevakorda teie tervisega seotud probleemid. Olge tähelepanelik oma keha märkide suhtes, vältida tuleks musta maagiat ja posimist.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Teie meeleolud muutuvad väga kergesti, eriti, kui olete mures perekonna või koduasjade parast. Hindate kõrgelt vaistlikku käitumist ja alateadvust.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võimalik, et saate täna ootamatult laiema üldsuse tähelepanu osaliseks. Püüdke olla enesekindel ning usaldage oma oskusi. Hea päev teadmiste omandamiseks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tunnete tõmmet ilusate asjade ja luksuslikkuse poole. Otsite situatsioone, kus saaksite särada ja olla imetletud ning austatud. Oht raisata mõttetult raha.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Lubate enesele täna märksa vabameelsemat ja anarhistlikumat käitumist, kui tavaliselt. Võite kergesti nii mõnelegi inimesele suurt peavalu tekitada.

Neitsi

23. august – 22. september

Te pole täna eriti seltskondlik ning inimesed teie ümber ei taha mõista sellist tuju langust. Hea aeg intellektuaalsemat laadi suhtluseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Täna on teie jaoks meeldivate mõjudega päev. Suudate ka keerulistes olukordades iseendaks jääda, mis toob igal juhul meeldivama lahenduse.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Teid võidakse hakata täna igapäevaste kohustuste täitmisel tavalisest rohkem tagant sundima. Ärge siiski ka üle pingutage, tegutsege vastavalt oma võimetele.

Ambur

23. november – 21. detsember

Kipute täna kõikvõimalikke väikseimaidki ebameeldivusi üle dramatiseerima. Olete tavalisest emotsionaalsem ning võite enesehaletsusse langeda.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Olete täna üsna kokkuhoidlik ja kipute koonerdama ka seal, kus ei peaks. Võtke elu vabamalt, raha tuleb ja läheb! Lihtne täita igapäeva kohustusi.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et tänane päev toob endaga kaasa muudatusi. Teie tutvusringkonda ilmuvad inimesed, kellest võib hiljem palju abi olla. Hoidke silmad lahti!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tänased planeediseisud võivad teid muuta ülitundlikuks kõikvõimaliku kriitika suhtes. Püüdke asja rohkem arukusega võtta ning rahulikuks jääda.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja