Saturday , 21 September 2024
Erakorralised uudised
Liis Lemsalu

Seda poleks küll arvanud! Liis Lemsalu pilkupüüdev kleit on loodud laialdaselt kasutatud tarbeesemetest

Eile õhtul jagati välja 25. Eesti Muusikaauhinnad ning seda olid tähistama tulnud sajad kodumaa muusikud ja teised avaliku elu tegelased. Kuigi Liis Lemsalu ei olnud sel aastal nomineeritute seas, säras lauljanna punasel vaibal eredamalt kui kuldsed võidukarikad. Liis kandis galaõhtul seljas imeilusat neoonkollast kleiti, mis ei olnud lihtsalt silmipimestavalt kaunis, vaid ka jätkusuutlik!

Kuigi peale vaadates võiks arvata, et Liisi kleit pärineb mõne maailmakuulsa disaineri moemajast, on tegelikult tegemist miljonite moehuviliste lemmikbrändi H&M’i loominguga. “Tänase look’i taga on H&M’i Innovation kollektsioon, mis on tehtud taaskasutatud materjalidest,” kirjeldab Liis ning avaldab, et kogu tema outfit, sh kleit ja ehted, on tehtud üllataval kombel hoopis plastikpudelitest! “Kõik on hästi roheline. Ma arvan, et mood liigubki väga palju sinna suunda, et me kasutame ära vanu materjale.”

Liisi sõnul on ta ka ise väga suur taaskasutuse fänn ning ostleb hea meelega teise ringi poodides. “Palun käige kaltsukates!” naerab lauljanna ning paneb kõigile südamele, et võimalusel võiksid ka teised eelistada taaskasutust. “Sealt leiab ägedaid asju, aga tuleb ise hästi otsida.”

loe edasi ja vaata intervjuud SIIT.

Allikas: sky.ee

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud