Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Esmaspäev 23 jaanuar

Jäär 21. märts – 20. aprill

Märkate nüüd oma kaaslasi tunduvalt rohkem, kui muidu. Suudate olla hea vestluspartner ning usaldusväärne kaaslane. Suhted perega paranevad.

Loe ka: NÄDALAHOROSKOOP. Esmaspäev 23.01-Pühapäev 29.01.2023

Sõnn 21. aprill – 20. mai

Intellektuaalsed meeleolud. Nüüd on hea aeg natuke tagasi tõmbuda ja tegeleda isiklike asjadega. Võimalik, et tunnete nagu oleksite iseendaga võõrks jäänud.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni

Täna koondub tähelepanu peamiselt partnerlussuhetele. Kõikvõimalik koostöö peaks ladusalt ja ilma suuremate takistusteta sujuma. Olete täna hea kuulaja.

Vähk 22. juuni – 22. juuli

Teie vastu hakatakse täna huvi tundma. Võimalik, et saate ootamatu pakkumise, mis teile meeldib, kuid samas ka veidi kõhedust tekitab. Olge enesekindlam!

Lõvi 23. juuli – 22. august

Võimalik, et teile tehakse täna kompliment, mis aitab teie eneseusul tõusta. Saate juurde uut innustust ning teie loomingulisus aktiviseerub.

Neitsi 23. august – 22. september

Tänased planeediseisud annavad teile tahtejõudu ja enesekindlust, mis tuleb kasuks suhtlemisele. Suudate selgelt väljendada oma soove ja ideid.

Kaalud 23. september – 23. oktoober

Materialistlike mõjudega päev. Oskate hinnata ilusaid asju ja püüate luua oma ümber meeldivat atmosfääri. Hea aeg kodu kaunistamiseks ja finantstehinguteks.

Skorpion 24. oktoober – 22. november

Te ei leia rahuldust armastuses üldtuntud normide piires. Otsite suhetes absoluutset siirust ning ei hooli jõukuludest. Tähtsustate loomingulisust.

Ambur 23. november – 21. detsember

Loe ka: NÄDALAHOROSKOOP. Esmaspäev 23.01-Pühapäev 29.01.2023

Tunnete ennast täna ametialastes suhetes vabamana ja enesekindlamalt, kui tavaliselt. Kasutage tänaseid positiivseid planeedimõjusid maksimaalselt!

Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar

Võimalik, et märkate alles nüüd mõnes oma kaaslases omadusi, mis on tegelikult väga väärtuslikud. Hakkate inimesi hoopis uue pilguga vaatama.

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar

Rahulik päev, mis möödub ilma eriliste vahejuhtumiteta. Hea aeg teha tervisekontrolli ning korrastada oma asju. Kalduvus muutuda liiga laisaks.

Kalad 19. veebruar – 20. märts

Illusioonide aeg. Võimalik, et kohtute täna isikutega, kelle käitumine on ebaselge või äärmuslik. Püüdke raskeid olukordi arukusega võtta.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos