Friday , 18 October 2024
Erakorralised uudised
dancer gb85ab1473 1920

Tantsi võidu! võistlussaade otsib värskeid tantsutalente

ETV+ kuulutab välja konkursi osalejate leidmiseks uude võistlussaatesse “Tantsi võidu!”. Uus tantsusaade ootab erinevate stiilide esindajaid ja oma talenti on oodatud näitama nii üksiktantsijad, paarid kui ka grupid.

ETV+ kevade suurprojekt “Tantsi võidu!” (“Перетанцуй всех!”) on välja kuulutanud  castingu, kuhu oodatakse osalema silmapaistvaid tantsijaid üle Eesti. Uus  meelelahutussaade tantsustiilidele piiranguid ei sea, vaid ootab võimalikult mitmekülgse kogemusega ja erinevaid žanre esitavaid osalejaid. Nii on saatesse kandideerima oodatud tänavatantsu stiili harrastajad, klassikalise või moodsat tantsu viljelejad, võistlustantsu või rahvatantsu talendid. Stiilist olulisemad on tantsijate oskused ja julgus neid ka teistele näidata.

“Tantsi võidu!” soovib Eestimaa pealt üles leida uued tantsutalendid, oodatud on nii soolotantsijad, paarid kui ka grupid suuruses kuni kuus inimest. Saatesse oodatakse osalejaid sõltumata emakeelest, kuivõrd tants on universaalne väljendusviis. Kandideerida saavad tantsijad alates 13. eluaastast, vanuse ülempiir konkursil puudub.

Uue talendisaate konkurss on avatud 10. veebruarini. Lisaks isikuandmetele peab saatesse kandideerimiseks esitama video tantsuga, video võib olla salvestatud saate tarvis või ka varem (salvestatud maksimaalselt aasta jooksul).

Saatesse kandideerijate vahel tehakse eelvalik, kes kutsutakse veebruari teises pooles castingule Tallinnas, Tartus ja Narvas. Saate salvestused toimuvad märtsis ja aprillis Tallinnas.

“Tantsi võidu!” saatesse pääseb 24 osalejat, kellest üks kroonitakse kevade lõpuks võitjaks koos uhke auhinnaga.

Registreerumine on avatud SIIN.

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Siin on sinu tervise ja heaolu horoskoop neljapäevaks, 17. oktoobriks 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Täna võib sul tunda suuremat energiat ja motivatsiooni, mis

ennustus horoskoop tarokaart minuaeg.com

3 sodiaagimärki, kelle unistused täituvad kolneljapäev 17 oktoobril 2024

Siin on kolm sodiaagimärki, kelle unistused võivad neljapäeval, 17. oktoobril 2024, täituda: 1. Lõvi (23.