Friday , 20 September 2024

Horoskoop – Teisipäev 10 jaanuar

Jäär

21. märts – 20. aprill

Täna oleks soovitav vältida liiga isiklikke suhteid inimestega, kes teile küll meeldida võivad, kuid keda te siiski täielikult usaldada ei saa.

Loe ka: Nädala horoskoop 21.11 – 27.11 2022

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Täna võiksite ennast kokku võtta ning kodust väljaspool midagi põnevat ette võtta. Hea aeg lõbutsemiseks ja pidutsemiseks, samas hoiduge liialdustest.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Täna valdavad teid vastandlikud meeleolud. Kui rõõmustate, siis nakatate sellega ka teised ning kui kurvastate, sunnite teisi endale kaasa tundma.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Püüdke leida omale mõni meelepärane tegevus ning hoiduge stressi tekitavatest asjadest ja suhetest. Teie närvisüsteem vajab nüüd tõelist puhkust.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Igati soodne aeg kodu korrastamiseks. Põletage küünlaid ja lõhnalampi. Hea aeg paastumiseks. Püüdke muuta tungiv seksuaalenergia loomeenergiaks.

Neitsi

23. august – 22. september

Võimalik, et teile tekib täna konkurent, kelle olemasolu ei tasuks sugugi alahinnata. Püüdke tähelepanelikult jälgida, mis teie ümber toimub.

Loe ka: Nädala horoskoop 21.11 – 27.11 2022

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Peale võitlusrohkeid päevi sooviksite te nüüd puhata ning astroloogilised seisud võimaldavad seda. Tegelege millegi kerge ja romantilisega.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Tänased tööülesanded võivad sootuks üle pea kasvada ja teid täielikult endasse mässida. Astuge üks samm korraga ja leidke kindlasti aega ka puhkamiseks!

Ambur

23. november – 21. detsember

Päev võib tuua teie ellu temperamentseid ja aktiivseid inimesi, kes mingil põhjusel teid täiesti endast välja viivad. Ärge laske endale pähe istuda!

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Võimalik, et keegi püüab teiega täna luua usalduslikku ja isiklikku suhet. Võite ootamatult avastada, et teil on mõne oma tuttavaga sarnased probleemid.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Kipute oma tegemisi viimasele minutile jätma ja see võib põhjustada mõttetuid lisakulutusi. Katsuge olle tähelepanelikum ja jälgige ennast teadlikult!

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Teid hakkavad täna köitma inimesed, kes armastavad eksperimenteerida ning teha ootamatuid ja lõbusaid asju. Samas jääte ise üsna tagasihoidlikuks.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja