Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Pühapäev 8 jaanuar

Jäär

21. märts – 20. aprill

Täna tõusevad teie jaoks päevakorda kõikvõimalikud luksuse, mugavuse ning heaoluga seotud teemad. Võimalik, et satute mõnda gurmaanide klubisse.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Kui toetute täna oma sisetundele, siis teete tõenäoliselt ka kõige õigemad otsused antud olukorras. Inimestega suhtlemine läheb ladusamalt, kui tavaliselt.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Täna aktiviseeruvad teil konservatiivsed meeleolud. Te pole eriti seltskondlik, kuid võite siiski sattuda olukorda, kus peate inimestega suhtlema.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Võite täna kergesti vastuollu minna teist kõrgemal positsioonil olevate inimestega. Ütlete ilma peenutsemata oma arvamuse koheselt välja.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Enne kui alustate uut tegevust, püüdke lõpetada eelnev ettevõtmine. Hea päev üle vaadata tegemata jäänud asjad ja lahendada pingelisi suhteid.

Neitsi

23. august – 22. september

Püüdke täna oma aega võimalikult ökonoomselt kasutada. Koguge ennast kokku ning elage hetkes. Tähtsate otsuste tegemisel kasutage oma intellekti.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Täna laabuvad tavalisest paremini kõikvõimalikud rahaasjad. Võimalik, et saate mõne hea võimaluse oma ideede rakendamiseks. Sobiv aeg kinnisvaraga tegelemiseks.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Täna võite kokku puutuda hajameelsusest tingitud probleemidega. Olete samas jutukas ning suhtlemisaldis, kuid pealiskaudne. Ebasoodne reisimiseks.

Ambur

23. november – 21. detsember

Kõikvõimalikud koosviibimised ja arutelud lahenevad nüüd palju ladusamalt, kui tavaliselt. Teil on lihtne leida oma kaaslastega ühist keelt.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Teie eneseusk ja teadmised võidakse nüüd tõeliselt proovile panna. Kui keegi teid provotseerima peaks hakkama, siis ärge minge sellest kohe põlema.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et teilt oodatakse täna konkreetseid vastuseid, mida teil aga veidi raske anda on. Pingelises olukorras teete juttu kõrvalistel teemadel.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Teie mõtted on seotud mateeriaga, kerkivad üles mitmed majanduslikud probleemid ning vajadus teha praktilisi sisseoste. Hea aeg asjade lõpetamiseks.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos