Thursday , 19 September 2024
lovi 1

LÕVI. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis.

  1. JÄÄR. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  2. SÕNN. Edda Pauksoni 2024aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  3. KAKSIKUD Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  4. VÄHK. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  5. NEITSI. Edda Pauksoni 2024aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  6. KAALUD. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  7. SKORPION. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  8. AMBUR. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  9. KALJUKITS. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  10. VEEVALAJA. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  11. KALAD. Edda Pauksoni 2024aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT

LÕVI

TÖÖ: Kõik, mida ette võtate, sujub just nii, nagu teile meeldib ja kasulik on. Võite vahetada töökohta, tõusta ametiredelil, saada üllatavaid pakkumisi. Aasta esimene pool on karjääri tegemisel edukas, sest külluse planeet Jupiter liigub teie töösektoris.

Kui olete koondamistelaines juhtumisi töö kaotanud, leiate suurema ponnistuseta jõukohase ja tasuva töökoha. Sulandute kollektiivi ning teie isiklik tarkvara ja aastatega kogunenud erialased teadmised tulevad pingeolukorras kasuks. Kui olete ülemus, oskate alluvatega suheldes ka pingelistes olukordades säilitada rahu ja olete kompromissiks valmis. Kui teie töö on aga seotud publiku ees esinemisega – olete lektor, näitleja või õpetaja –, tunnete sellest täit rahuldust.

Paljud Lõvid võivad avastada, et nad ei taha sellel aastal ennast üldse tööga siduda, ja lõpetavad töösuhte, et pühenduda olulisematele väljakutsetele. Pole välistatud, et veedate aasta soojal maal ning kogute jõudu järgnevaks eluperioodiks.

Noorematel või ka keskealistel Lõvidel võib tekkida soov minna õppima. Märtsis, aprillis ja mais liigub mõtlemise ja õppimise planeet Merkuur teie õpingutemajas, toetades teid eksamite sooritamisel.

RAHA: Raha on teil piisavalt, kuna olete säästnud ja mõned ootamatud sissetulekud katavad teie kulud, eriti augustis ja septembris. Õnne võib olla ka loteriis. Juulis ja augustis võib Marsi asend teid kallutada mõttetule raharaiskamisele. Igasugused väljaminekud tasub aga kontrolli all hoida.

KODU: Kõne all on lähedaste tervis, hinnatõusuga hakkama saamine, eriti oktoobris ja novembris. Kodus te suuremaid muudatusi ei planeeri. Suhtes partneriga annate teineteisele piisavalt vabadust, et hobidega tegeleda või sõpradega suhelda. Veebruaris vajate partneri mõistmist, sest igasugused piirangud teevad teid närviliseks.

SUHTED: Detsembris olete romantilises meeleolus, nii mõnedki Lõvid võivad armuda ja isegi abielluda. Mõnus ajaveetmine, kultuurisündmustel osalemine ja reisimine kuuluvad selle aasta juurde. Oskate särada ja tähelepanu püüda.

Kui vähegi soovi, leiate uusi tuttavaid ja võibolla ka mõne sõbra. Võimalik, et keegi neist tunneb huvi esoteerika vastu ja reeglina võivad Lõvid sellest tuld võtta. Olge valvas, sest on oht nendesse teemadesse ära uppuda, kuna Neptuuni mõjul võite kaotada sideme reaalse maailmaga.

TERVIS: Tervis võib olla veidi muutlik, sest kipute ennast aeg-ajalt väsitama. Jaanuaris ja veebruaris võite kergesti külmetuda ning kurk ja häälepaelad võivad tunda anda. Septembrist novembrini liigub Pluuto teie tervise sektoris ja sellel on toetav mõju.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos