Thursday , 19 September 2024
vahk

VÄHK. Edda Pauksoni 204 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis.

  1. JÄÄR. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  2. SÕNN. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  3. KAKSIKUD Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  4. LÕVI. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  5. NEITSI. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  6. KAALUD. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  7. SKORPION. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  8. AMBUR. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  9. KALJUKITS. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  10. VEEVALAJA. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT
  11. KALAD. Edda Pauksoni 2024 aastahoroskoop. Elu, Pere, Raha ja Tervis. Loe SIIT

VÄHK

TÖÖ: Enamik Vähkidest on praeguse tööga rahul ega ole huvitatud suurematest muudatustest. Kui tegelete kunsti- või muusikavaldkonnas, pühendute ihu ja hingega loomingule. Tõusud karjääris või isegi palganumber ei ole teie jaoks peamine näitaja. Märts, aprill ja mai on parim aeg kandideerida teie huviorbiiti sattunud ametikohale, eriti kui olete noor ja alles tööelu alguses. Teil jagub selleks enesekindlust ja indu.

Kui töötate kinnisvarasektoris, õppejõu või juristina, olete ilmselt 12 kuud aastas nii töö kui tasuga rahul. Pluuto toetab teie ettevõtmisi, andes nii otsusekindlust, ausust ja ka riskijulgust.

RAHA: Rahalised sissetulekud ei ole sel aastal regulaarsed, kuid see-eest võib tulla kopsakamaid sissetulekuid augustis ja septembris, kuna Merkuur ja Veenus liiguvad teie rahamajas. Nii mõnigi võib saada preemia või päris hea autoritasu loomingulise projekti eest, olgu see raamatu väljaandmine, kunstiteos, helilooming või muu taoline. Rahalist kitsikust pole sel aastal ette näha, kuid nagu alati, muretseb Vähk säästude pärast. Mais ja juunis võib pereliikmetega ette tulla rahateemal ütlemisi liigse kulutamise pärast.

KODU: Kodus te lähiajal suuremaid muudatusi ette ei võta, kuna liigne sebimine segab teie loomingulist mõtlemist. Vähid enamasti loevad palju ja kuulavad meelsasti muusikat, nautides kodust hubasust. Suhtlemine pereliikmetega on sõbralik, kuid septembris võib tekkida tülisid – Marsi liikumine septembris teie kodusektoris võib anda isekust ja vaidlushimu. Septembri lõpus ja oktoobris mõjutavad koduseid suhteid Merkuur ja Veenus ning erimeelsused saavad klaaritud.

SUHTED: Abikaasaga võib läbisaamine olla pingeseisus jaanuaris, septembris ja oktoobris. Võite leida, et teie kooselu on ammendunud, ja mõlgutate mõtteid lahutusest. Nendel kuudel liigub Pluuto teie partnerluse majas ja soovitab, et ühtegi sammu ei astutaks mõtlematult. Arvestage, et Pluuto ei lõhu midagi, mida on võimalik veel parandada. Veebruaris on sobiv aeg probleemid lahendada ja võimalik, et ka leppida. Kui olete üksik, võite aasta alguses leida endale sobiva kaaslase.

Aktiivseks suhtlemiseks ja meelelahutuseks teil sel aastal eriti aega ei jää. Kuni juunini liigub Jupiter teie sõprade majas – teil võib koos kaaslastega tulla idee toetada abivajajaid või organiseerida nende toetamist.

TERVIS: Tervisega on loodetavasti kõik korras. Pingelisel ajal võib esineda seedehäireid. Kui teid kimbutab mõni krooniline tõbi, võib see tunda anda aasta lõpukuudel.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos