Friday , 20 September 2024

Horoskoop – Neljapäev 5 jaanuar

Jäär

21. märts – 20. aprill

Teil on täna kalduvus lihtsaid asju keeruliseks teha. Püüate leida täiuslikku moodust, kuidas ennast väljendada, kuid tõenäoliselt jääte raskustesse.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Võimalik, et alahindate täna mõnda inimest, kellest mingil hetkel võib teile päris tugev konkurent tekkida. Püüdke hoida end sündmustega kursis!

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Täna on päev, mil tunnetate intensiivset soovi olla asjade ja sündmuste eesotsas. Naudite tähelepanu ning tunnet, et teised sõltuvad teist.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tunnete täna põhjendamatult hirmu selle ees, et teie vastu ollakse ebaõiglane. Püüdke oma sisemise jõu abil vabaneda nendest kompleksidest.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võimalik, et tunnete täna tugevat soovi eralduda ühiskonnast ja tunnetada maailma läbi loomingulise prisma. Hea päev oma ideede realiseerimiseks.

Neitsi

23. august – 22. september

Võimalik, et kohtute oma salajaste puudustega, mida olete tavaliselt eitada püüdnud. Olete nüüd silmitsi selle osaga endast, mida muutma peaksite.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Olete viisakas ja taktitundeline, suhted kaaslastega on harmoonilised. Aktiivne suhtlemine kaaslastega, sentimentaalsus. Tekib soov kirjutada luuletusi.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Olete täna energiline ja aktiivne. Seda nii sõnades kui ka tegudes, kuid vältige teiste paikapanemist, andke neile võimalus ise mõista oma vigasid.

Ambur

23. november – 21. detsember

Tunnetate täna tavalisest suuremat kiindumust oma kodu, perekonna ja sõprade vastu. Vajate turvatunnet ning ootate, et teiega tegeletaks.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Tunnete täna soovi osta omale uusi riideid või kuidagi muuta oma välimust. Tekivad originaalsed ideed, mis võivad teid lausa ekstravagantseks muuta.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Suudate jätta endast tõsiseltvõetava mulje. Teie eneseväljendus on nüüd palju konkreetsem ja mõistetavam, kui tavaliselt. Saate oma ülesannetega hästi hakkama.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kaldute täna tegelema mitme asjaga korraga, seetõttu võib juhtuda, et te ei suuda ühtegi tegevust korralikult lõpuni viia. Hea aeg millegi uue õppimiseks.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja