Friday , 20 September 2024

LEITUD: Politsei otsib kodust lahkunud 31-aastast Indrekut

TÄIENDUS: Politsei sai info, et Tallinnas Pärnu maanteel tanklas on abivajav mees. Kontrollimisel ilmnes, et tegu on Indrekuga, keda politsei taga otsib. Mees viidi tervisekontrolliks haiglasse.

Politsei palub kaasabi selgitamaks 31-aastase Indreku asukohta, kes lahkus täna hommikul kodust teadmata suunas ning kelle asukoht on teadmata.

Politsei sai täna õhtul teate, et 3. jaanuari hommikul lahkus mees Maardus Keemikute tänaval kodust ning pidanuks minema Maardusse tööle ja päeval Tallinnasse kohtumisele. Alles õhtuks, kui mees kodus tagasi ei olnud ja lähedased asja uurima hakkasid, selgus tõsiasi, et ta ei olnud tööle sel päeval jõudnud.

Tema mobiiltelefon näitab viimaseks asukohaks täna hommikul Tallinna bussijaama lähist ala, kust mees võis seni kogutud andmetel liikuda edasi Laagrisse. Pärast seda on tema telefon välja lülitatud.  

Patrullid on väljakutse laekumisest peale meest otsinud, ühtlasi on kontrollitud haiglad ja muud kohad, kuhu ta sattuda võinuks. Seni pole aga meest leitud. Töö jätkub linnakaamerate salvestuste analüüsiga.  

Indrek on umbes 176 cm pikk, kõhna kehaehituse, prillide ja habemega. Kodust lahkudes kandis ta siniseid teksapükse ja karvakapuutsiga halli värvi põlvedeni parkat. Kaasas võib tal olla portfell ja kaelas Eesti lipuvärvides sall.

Kui kellelgi on infot otsitavast mehest, palub politsei sellest teada anda numbril 112.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja