Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Teisipäev 3 jaanuar

Jäär

21. märts – 20. aprill

Võimalik, et keegi hakkab huvi tundma teie isikliku elu vastu. Olete suutnud enesest jätta salapärase ja huvitava mulje. Mõjute müstilisena.

Loe ka: SUUR Edda Pauksoni 2023 aastahoroskoop igale tähemärgile. Elu, Pere, Raha ja Tervis.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Võimalik, et pettute täna oma ideaalides ning tajute nende ebapraktilisust. Püüdke olla optimistlik ja ärge kaotage tänase ebaedu tõttu oma unistusi.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Soodne päev alustada uusi ja jätkata alustatud ettevõtmisi. Täna tuleb palju vaeva näha ja higi valada, sest tulemused on paljutõotavad.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kipute ennast täna kuulujuttudest häirida laskma. Vältige olukordi, kus võiksite stressi tunda või liigse emotsionaalse pinge tõttu masenduda.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Täna võiksite tavalisest rohkem kannatust varuda, sest väga võimalik, et teie ettevõtmised ei taha sugugi plaanipäraselt laabuda. Püüdke olla spontaanne.

Neitsi

23. august – 22. september

Tänane päev võib tuua teie ellu kummalisi meeleolusid ning sündmusi. Samuti võivad tekkida tervisehädad, mida on raske diagnoosida. Vältige alkoholi!

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võimalik, et kohtute autoriteetse inimesega ning saate kauaoodatud vastused oma ammustele küsimustele. Olete avatud filosoofilistele teemadele.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Nüüd on hea aeg pöörduda professionaalide poole nõuannete saamiseks, eriti, kui vajate psühholoogilist konsultatsiooni. Kuulake hoolega nõuandeid.

Ambur

23. november – 21. detsember

Täna on teil raskusi objektiivsete hinnangute andmisel, seetõttu pole aeg sobilik suhete klaarimiseks. Püüdke tegeleda enda jaoks meeldivate asjadega.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Tunnetate täna oma ümber elektrilist õhkkonda. See haarab ka teid, mille tulemusel võite hakata väga ootamatult ja impulsiivselt käituma.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Täna on kirglike energiatega päev. Liigne emotsionaalsus võib aga tõsiseid probleeme põhjustada ning head ideed seetõttu teostamata jääda.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et tunnete ennast täna teistest peajagu üle olevat, kuid samas võiksite siiski suhtuda ka neisse austusega. Püüdke oma teadmisi jagada.

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

Eesti ja Läti välisministeeriumite juhtkondade strateegilisel seminari fookuses olid ühised välispoliitilised eesmärgid

17.–18. septembril osalesid välisminister Margus Tsahkna ning välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov Eesti ja Läti välisministeeriumite

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Tallinna ringtee E265 ITS projekt valmib tervikuna 2024. aasta lõpuks

Käesoleva aasta detsembris lõppeb viis aastat kestnud E265 ITS projekt, mille raames paigaldas Transpordiamet TENT-võrgus (Euroopa