Thursday , 19 September 2024

Horoskoop: Pühapäev 18 dedsember

Jäär

21. märts – 20. aprill

Olete reibas ning valmis tegutsema, unustades ettevaatlikkuse. Aktiviseeruvad sõprussuhted ja loovus. Liigsest ettevaatamatusest võivad tulla probleemid.

Loe ka : Alkeemia taroskoop: Mis ootab meid ees aastal 2023?

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Märkate oma kaaslastes täna jooni, mis siiani varju on jäänud. Võite vägagi üllatuda, tajudes, et mõnel teie tuttaval on teiega sarnased probleemid.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Muretute meeleoludega päev. Hakkate paremini tajuma oma kaaslaste meeleolusid ning suudate neile positiivset mõju avaldada. Hea aeg meelelahutusteks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Võimalik, et teil tuleb ennast nüüd tõestada, et saavutada soovitud positsioon. Olge valmis konkurentide poolt loodud takistusteks. Vältige finantstehinguid.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Olete valmis kulutama palju raha ja energiat enda välimuse ning riietuse peale. Otsite ilu ja mugavusi, aga püüdke hoiduda siiski lauspillamisest.

Neitsi

23. august – 22. september

Soodne päev uute tutvuste loomiseks ja mineviku probleemide unustamiseks. Astuge rõõmsalt vastu huvitavatele ideedele, mida teile esitletakse.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kui siiani on teil õnnestunud olla olukorra peremees siis nüüd kipuvad kõik niidiotsad käest libisema. Kui säilitate rahu, tulete olukorrast siiski välja.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Kui teil avaneb täna võimalus enese täiendamiseks või millegi täiesti uue õppimiseks, siis ärge jätke seda võimalust kasutamata. Olge valmis katsumusteks!

Ambur

23. november – 21. detsember

Tänast päeva iseloomustab ootamatu ja impulsiivne meeleolu. Võimalik, et teil tuleb täna palju plaaniväliseid tegemisi. Uued suhted huvitavate inimestega.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Teid koheldaks palju paremini, kui julgeksite välja näidata oma haavatavust. Hoiate kõvasti kinni tunnetest ja teil on kalduvus sääsest elevant teha.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Tänased planeediseisud annavad teile rohkesti energiat. Inimsuhetes olete juhtivam pool ja soovite teisi endale allutada, kuid arvestage ka nende soovidega.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Olete täna veidi hajevil ning tunnetate pidevalt seda, et teil on kiire. Püüate võimalikult palju ära teha, kuid kipute jääma pealiskaudseks.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos