Friday , 20 September 2024

Horoskoop – Neljapäev 15 detsember

Jäär

21. märts – 20. aprill

Võite saavutada edu, kui lakkate olemast liiga tundlik ja emotsionaalne. Kasutage oma tahtejõudu teile tähtsate ja meeldivate asjade realiseerimiseks.

Loe ka: SUUR 2023. AASTA HOROSKOOP

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Hea päev tegutseda valdkondades, kus peaks vaja minema intuitsiooni. Teie tunnetus on praegu eriti aktiivne ja peen. Esile kerkivad filosoofilised teemad.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võimalik, et kuulete oma kaaslastelt ebameeldivat informatsiooni. Olge valmis karmi tõe teada saamiseks, kuid arvestage, et tegelikult tuleb see teile kasuks.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Segadusterohke aeg, mil on raske oma tunnetes orienteeruda. Võimalikud on enesepetmine, õigustamata fantaseerimine ja vanade orientiiride haihtumine.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võimalik, et muudate mõnes tähtsas küsimuses ootamatult meelt või siis satute situatsiooni, kus olete kahevahel. Inimsuhted peaks harmoonilised olema.

Neitsi

23. august – 22. september

Võimalik, et täna tuleb teil ootamatu inspiratsioonipuhang ning hakkate eneselegi ootamatult midagi kirjutama. Hea päev reisile minemiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Nüüd on igati meeldivate mõjudega päev. Olete romantilisem ja tähelepanelikum, kui tavaliselt. Suhted kallimaga muutuvad lähedasemaks, kui siiani.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Teie asjalik ja kaine mõtlemine annab täna hea võimaluse olla eeskujuks nendele, kellele juba ammu olete tahtnud selgitada oma põhimõtteid.

Ambur

23. november – 21. detsember

Kui vähegi võimalik, siis vältige ületöötamist, sest muidu võib teie tervis probleeme tekitada. Praegusel ajal jätab teie üleüldine vitaalsus soovida.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Olete täna tavalisest distsiplineeritum. Hea päev oma eluviisi parandamiseks, dieedi alustamiseks ja halbadest harjumustest loobumiseks.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Olete täna äärmiselt seltskondlik, kuid samas kipute kõigega veidi liialdama. Teie kohatud ja taktitundetud kommentaarid võivad nii mõndagi inimest ärritada.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Teravate elamuste ja kirglike mõjudega päev. Olge valmis ootamatusteks. Tööasjad ei taha täna sugugi plaanipäraselt minna. Hea aeg pidutsemiseks.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja