Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised

36-aastane mees tutvus Tinderis tütarlapsega ja jäi ilma 2250 eurost

13. detsembril alustati menetlust juhtumis, kus Maardus elav 36-aastane mees tutvus Tinderis tütarlapsega, kes mõningase suhtluse järel hakkas rääkima krüptorahast ja investeerimisest. Meest õhutati liituma kauplemisplatvormiga, millle kaudu ta ka tegi makseid. Nüüd mees raha enam ise sealt välja võtta ei saa ja nõutakse aina täiendavaid juurdemakseid. Kelmusega tekitatud kahju 2250 eurot.

13. detsembril alustati menetlust juhtumis, kus 58-aastane Mustamäel elav mees sai sõnumi justkui LHV pangalt, mille sisuks oli, et tema kontolt tehti volitamata tehing ja link, mille kaudu saab selle heaks kiita või tagasi lükata. Mees vajutas lingile ja sisenes justkui panka. Pärast paroolide sisestamist enam midagi ei juhtunud ja mees pani lehe kinni. Veidi hiljem avastas ta, et tema kontolt on edasi kantud 280 eurot.

13. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 12. detsembril kella 15.30 paiku võeti Haapsalus sularahaautomaadist omaniku teadmata tema pangakaardiga välja sularaha 300 eurot.

13. detsembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 11. detsembril soovis 27-aastane Kehtna valla elanik osta internetist eraisikult telefoni iPhone ja tasus selleks osamaksena müüjale 400 eurot. Pärast maksmist müüja ostjale kaupa ei edastanud ega tagastanud ka raha.

Vaata ka:

Grigori 3

Politsei palub abi Tallinnas kadunud 74-aastase Grigori asukoha tuvastamisel.

Grigori lahkus 19. septembril veidi enne südaööd enda Pirital asuvast kodust ning istus Nurmeku peatuses

ingel

Ingli Sõnum – Reede, 20. september 2024

Armsad hingelised, täna on päev, mil inglid saadavad teile erilise kaitse ja juhatuse. Nad paluvad