Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised

Täna Kanal 2s: kes võidab „Armastuse maleva“?

Draama, kirg ja kaamerate ees leitud armastus! Šokeeriv paaride vahetustseremoonia Armastuse maleva 9. saates lõhkus kõik senised suhted ja finaali jõudsid paarid, keda keegi oodata ei osanud – Xavier ja Iiris ning Maarja-Liis ja Siim. Mõlemad paarid said kõiki šokeerivalt kokku vahetult enne finaali, kui Maarja-Liis kogus kokku kogu oma julguse ja valis südame, mitte mõistuse hääle järgi ning julge Iiris kutsus enda rüppe pikalt teise naisega koos olnud Soome sepa, maausulise ja vaimseid väärtuseid kõrgelt hindava Xavier-Alexanderi.

Tänaseks finaalsaateks sai valmis ka Koeru lähedal asuva Salu talu saunamaja. Sarja alguses said noored kätte sara, millest võinuks korraliku jaanilõkke teha. Meister Kermo Jürmanni käe all on 12 noort, täpselt niipalju neid maleva teisest hooajast läbi käis, vanast sarast renoveerinud üliägeda sauna, mis tulevikus pakub sooja nii talu perenaisele kui kogukonnale, kes talus renoveerimist ja ehitamist õppimas käivad. Kermo ja noored on tõeliseks inspiratsiooniks tuhandetele inimestele, kelle maakodudes ootavad kordategemist samasuguses olukorras hooned. 

Võitja otsustavad televaatajad telefonihääletusega täna eetrisse jõudva finaalsaate ajal. Mida peavad televaatajad olulisemaks, kas otse kaamerate ees tekkinud armastust või südame hääle järgi tehtud otsust?

„Armastuse malev“ finaal on Kanal 2s täna kell 22, kohe pärast „Õhtut“, kus ka Armastuse maleva finalistid külas on.

Treiler: Vaata SIIT

Vaata ka:

Untitled design 4

Vali üks süda ja loe, millist armastuse sõnumit see endas kannab

Armastus on üks inimkogemuse kõige võimsamaid ja müstilisemaid tundeid. Selles mängus saate valida ühe viiest