Friday , 20 September 2024

Horoskoop – Esmaspäev 12 detsember

Jäär

21. märts – 20. aprill

Püüdke täna olla eriti tähelepanelik nende suhtes, kes teile tõeliselt kallid. Näidake välja oma hoolivust, selles pole ju midagi häbiväärset!

Loe ka: NÄDALAHOROSKOOP – Esmaspäev 12.12 – Pühapäev 18.12.2022

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Olete soovitud kaaslane. Võimalik, et puutute täna kokku probleemidega, mida teised ei suuda lahendada. Tänu elukogemusele saate teie sellega hakkama.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Tunnete täna soovi kulutada oma raha millegi ilusa peale. Püüdke leida praktiline võimalus, et teie väljaminek tooks teile pikemaajalist kasu.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Täna peaksite väga rangelt kinni pidama oma lubadustest sest on oht, et saladused tulevad päevavalgele ja illusioonid, mida teistele olete loonud, purunevad.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Otsite täna tavalisest rohkem mugavusi ning püüate ka oma toidus leida erilisi ja uusi maitseid. Teid inspireerib nüüd eelkõige see, mis on ilus.

Neitsi

23. august – 22. september

Kaldute täna hoogsalt fantaseerima ning ise uskuma, et see ongi reaalsus. Vältige liigset alkoholi tarbimist ja kahtlaste isikutega lävimist.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Täna võib alateadvus teile kaela määrida midagi sellist, mida te tegelikult ei vaja. Võimalik, et vaimustute või armute isikusse, kes teile ei sobi.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Suudate täna teha õiglaseid otsuseid. Võimalik, et teilt palutakse abi kellegi isiklike probleemide lahendamisel. Hea päev tervise kontrollimiseks.

Ambur

23. november – 21. detsember

Täna aktiviseeruvad kõik saladustega seotud probleemid. Teil tuleks valvas olla ning vältida liigset söömist ja joomist. Ettevaatust ravimitega!

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Tänane päev toob teie ellu tõenäoliselt situatsioone, mis panevad proovile teie senised eesmärgid ning tõekspidamised. Võimalik, et hindate asju ümber.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Võite täna oma meelehärmiks avastada, et teie sõber on teid mingil moel alt vedanud. Kaotate seetõttu usalduse ka kõikide teiste inimeste suhtes.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Võimalik, et meenutate täna nostalgilises meeleolus oma minevikku vaadates mõnda vana pildialbumit. Hea päev koduste asjade korda seadmiseks.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja