Friday , 20 September 2024

Valguse Inglid: Tänane sõnum pühapäev 11.12.22

Vahendame Valguse Inglid  postitust

Oleme suurtes muutustes ning kõige enam annavad need meile tunda praegu läbi meie isiklike elude. Toimuvad transformatsioonid olukordades ja isikutes meie eludes, et jõuaksime uude tsüklisse, mis aitab enam teotada meie järgneva aasta valikuid ning edasi liikumist.

Paljud olukorrad võivad meie eludes tunduda meile keerulised ning võimalik, et isegi küsitavad. Miks me teeme just praegu just selliseid asju läbi. Võib tekkida küsimus, kus on asja tuum? Tuum seisneb selles, et inimkonnal lükatakse energiaid uude transformatsiooni ja tuleviku rajal kõndimiseks vajavad paljud muutusi. Muutused saavad aga alguse mugavustsoonist väljumiseks. Kui inimene ei mõista, et mugavustsoonist väljumine on olulise tähtsusega, et toetada tema paremat saatusetee loomist, siis aitab sellele Universum ise kaasa. Mida enam inimesed sarvedega muutustele vastu seisavad, seda suurem saab olema nende jaoks raputus, mis viib neid selge silmade avamiseni.

Sa ei ole siia Maailma tulnud eesmärgiga istuda seisvas energias, kus ei toimu mitte mingisugust arengut. Et sinus saaks toimuda spirituaalne kasv ja kogemine, siis sellejaoks on vajalik muuta energiaid, olukordi, suuni ja inimesi sinu elus. See toob kaasa palju erinevaid olulisi teadmisi.

Mida kauem oled sa istunud samas energias, ilma suuremate transformatsioonideta, seda suurem saab olema praegu sinu raputus sind viia välja seisvast energiast. Võib tunduda isegi, et sa seisad silmitsi mingi õeluse või kohutava olukorraga, kuid see saab olla just täpselt nii valus või keeruline, kui sina seda vajad, et sa oleksid valmis oma elus edasi liikuma rajale, kus toimub sinu reaalne ja aktiivne areng.

Hingede areng ja loome protsessid lähevad ajaga aina intensiivsemaks. Me liigume suurtesse muutustesse ja sellejaoks on vajalik ka sinu individuaalne eluline muutus. Kuid ärge unustage. Me kõik oleme ise valinud sellisel ajahetkel siia Maapeale saabumise.

Ruth – Valguse Inglid

Külasta ka:  https://inglitepood.ee/

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja