Friday , 20 September 2024

Horoskoop – Pühapäev 11 detsember

Jäär

21. märts – 20. aprill

Olete täna ülivõimekas ning suuteline oma saatust muutma. Soodustatud on intellektuaalne tegevus. Mõistate oma unikaalsust ja erilisi võimeid.

Loe ka: SUUR 2023. AASTA HOROSKOOP

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Täna on päev, kus arvatavasti tulevad teile uued võimalused oma tegevust laiendada ja ennast arendada. Püüdke olla sellele avatud ja entusiastlik.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Täna suureneb teie vastutustunne. Tunnete ennast isiklikult puudutatuna, kui teie koostöös teistega midagi viltu läheb. Vältige enese piitsutamist.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Võimalik, et satute täna ootamatult segaste sündmuste keerisesse. Püüdke rahulikult vaadata, mis toimub ja jääge oma põhimõtetele kindlaks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Olete täna veidi ülemeelikus meeleolus, püüate teha midagi originaalset ning võib-olla isegi hullumeelset. Otsite tavalisest rohkem teiste tähelepanu.

Neitsi

23. august – 22. september

Saate täna palju inspiratsiooni võõrastest inimestest ja tundmatutest eksootilistest kultuuridest. Hakkate huvi tundma müstika ning esoteerika vastu.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võimalik, et olete täna sunnitud mõne juba ammu paika pandud plaani sootuks ära muutma. Olge valmis ootamatusteks nii ametlikes asjades kui ka sõpradega.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Vaimselt rikkkalik päev, mil aktiviseerub kunstilembelisus ja religioossus. Praegu omandatud vaimsed tarkused säilivad elu lõpuni. Hea päev mediteerimiseks.

Ambur

23. november – 21. detsember

Tunnete täna arvatavasti soovi olla üksi. Väldite kõikvõimalikku suhtlust, mis ootab teilt aktiivset osavõttu. Püüdke veeta aega turvalises õhkkonnas.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Tunnete ennast üksikuna. Arvate ekslikult, et teil on vähe sõpru, kes teid väärikalt hindavad ja teie eest hoolitsevad. Hinnake olemasolevat!

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Alles nüüd saate ise aru, kui suured ambitsioonid teil tegelikult on. Teil on raske varjata oma emotsioone ning salasoove. Satute kergesti tülidesse.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Olete täna meelsamini koos inimestega, kes teist võimalikult vähe teavad. Naudite olukordi, kus saate jätta endast salapärase inimese muljet.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja