Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised

SEB klientidel on nüüd võimalik tasuda Google Pay makselahendusega

Alates tänasest saavad SEB era- ja ärikliendi kaartide omanikud Eestis kasutada Google Pay lahendust, et tasuda oma ostude eest poes ja veebis. See lihtne ja turvaline makselahendus on saadaval Android telefoni ja nutiseadmete kasutajatele.

„Meil on hea meel lisada maailma üks populaarsemaid digirahakotte oma digilahenduste valikusse ja pakkuda Android nutiseadmete omanikele võimalust osteldes kasutada Google Pay makselahendust,“ ütles SEB jaepanganduse valdkonna juht Ainar Leppänen.

Google Pay lahendust on lihtne seadistada. Vaja on ainult aktiveeritud SEB era- või ärikliendi pangakaarti, Google kontoga seotud Android telefoni või nutiseadet, millel on olemas NFC ehk lähiväljaside maksete ja Google Pay võimekus. Kaardi saab siduda SEB või Google Wallet rakenduste kaudu, järgides ekraanile ilmuvaid juhiseid. Kui see on tehtud, siis võib pangakaardi ja rahakoti koju jätta – Google Pay makselahendust aktsepteeritakse igal pool, kus võetakse vastu viipemakseid.

Google Pay viipemaksete lahendus on turvaline ja kaitstud. Kaardi digitaliseerimisel luuakse unikaalne kaardi number ja see seotakse telefoni või nutiseadmega. Kliendi kaardiandmeid seadmesse ei salvestata. Samuti ei edastata neid maksmisel kaupmeestele. Google Wallet digirahakott on kaitstud nutiseadme ekraanilukuga.

Klientidele kehtivad endiselt kõik SEB kaartide tingimused ja hüved. Google Pay tehingutega ei kaasne täiendavat teenustasu.

Lisainfo, kuidas Google Pay lahendust SEB kaartidega kasutama hakata leiab veebilehelt: https://www.seb.ee/googlepay

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud