Friday , 20 September 2024

Horoskoop – Laupäev 3 detsember

Jäär

21. märts – 20. aprill

Tähtsale kohale kerkivad psühholoogilised teemad. Võimalik, et puutute kokku oma varjatud sisemise maailma tunnetamisega ning avastate endas midagi uut.

Loe ka: Horoskoop – Loe mida toob jõulukuu igale tähemärgile

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Tänu oma praktilisele ja teovõimelisele mõistusele suudate muuta saadud informatsiooni ka teistele mõistetavaks ning kergesti vastuvõetavaks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Vältige täna teiste inimeste süüdistamist isegi siis, kui nad väliselt süüdi on. Jääge rahulikuks ning vaadake kuidas saate ise kasulik olla.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Ilmnevad pealehakkamine, aktiivsus ja läbilöögivõime. Olete iseseisev ja otsustusvõimeline. Hoiduda tuleks aga agressiivsusest. Ettevaatust liikluses.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Pöörake täna põhiliselt tähelepanu just neile, kes ka ise teie suhtes huvi tunnevad. Ärge püüdke igaühele tingimata meeldida. Hea aeg koduseks tegevuseks.

Neitsi

23. august – 22. september

Hea aeg avastamisteks, ideede läbilöömiseks, seiklemiseks ja ebastandardseks tegevuseks. Kuid säästa tuleks närvisüsteemi. Võimalik on unepuudus.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kipute täna armukadetsema ning lähedasi inimesi kamandama. Püüdke leppida sellega, et teil pole õigust inimeste üle otsustada. Kuulake ka teiste soove!

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Nüüd on aeg, mil peaksite aega pühendama iseendale. Ärge laske kohusetundel ennast ängistusse viia ja võtke rahulikult aega ka puhkamiseks.

Ambur

23. november – 21. detsember

Teil aitab vaimset heaolu säilitada joogaga tegelemine ja tagasihoidlikum söömine. Tunnetete ennast ja oma keha hästi. Püüdke andestada kõigile ja kõigele.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Püüate endast täna igati asjatundlikut ja kompetentset muljet jätta, kuid ärge siiski ennast ka ülehinnake. Olge see, kes te olete, muidu võite häbisse jääda.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Otsite seiklusi ja võimalust aktiivseks suhtlemiseks. Tõenäoliselt leiate täna võimaluse eneseteostamiseks. Vältige alkoholiga liialdamist.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Püüdke meenutada, et te pole mitte ainult eraldiseisev indiviid, vaid kuulute ka teatud määral inimrühma, kus teil on kohustused ja vastutus.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja