Erakorralised uudised

Horoskoop – Esmaspäev 28 november

Jäär

21. märts – 20. aprill

Püüdke tunda rõõmu ka lihtsatest asjadest ja mitte lasta enda tujul langeda asjade pärast, mida teil hetkel pole. Hinnake oma sõprade toetust.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Võimalik, et puutute täna kokku eneseväljendamise puudulikkuse ja eksimuste kriitikaga seotud hirmudega, mis takistavad teil eksperimenteerida.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kui teil avaneb täna võimalus oma oskusi demonstreerida, siis kasutage seda kindlasti ära! Võimalik, et teid märkab keegi, kellest hiljem suur kasu tõuseb.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tänased planeediseisud aktiviseerivad teie loomuse varjukülgi ning aitavad teil paremini mõista asju, mis varem olid teie jaoks täiesti varjatud.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Täna hakkavad teie suureks rõõmuks lõpuks ometi asjad liikuma just nii, nagu teie seda tahtnud olete. Saate sellest uut inustust ja inspiratsiooni juurde.

Neitsi

23. august – 22. september

Pingetevaba ja harmooniline päev. Tunnete, et teie seljatagune on kindlustatud ning avastate, et teid toetavad inimesed, kellelt te seda oodanud poleks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Hea päev ravikuuri alustamiseks, plaanikohaseks operatsiooniks, teaduslikuks ja loovaks tööks. Kasuks tuleb olla veidi üksi ning vaadata endasse.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Tänased planeediseisud mõjuvad teile soodsalt. Olete tavalisest parema reageerimisvõimega ning suudate teha kiireid ja kasulikke otsuseid.

Ambur

23. november – 21. detsember

Olete täna tähelepanelikum ja pedantsem, kui muidu. Märkate nii häid kui ka halbu asju. Püüdke säästa enda närve, võtke pingelisi olukordi vabamalt.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Kipute täna olema pikaldasem, kui tavaliselt. Ka teie mõtlemine on aeglasem, kuid samas on teil väga romantiline ning harmooniline meeleolu.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et teil tuleb täna koostööd teha isikuga, kes on pealiskaudne ning ebasiiras. Olge ettevaatlik lepingute sõlmimisel sellise isikuga.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Harmooniliste meeleoludega päev. Suudate ilma suurema vaevata tulla välja pingelistest olukordadest ja olla optimistlik. Tunnete endas loomingulisust.

Vaata ka:

Paeva sonum

Päeva Sõnum: Reede, 7. juuni 2024

Täna on reede, mis tähendab, et nädalavahetus on kohe käes! See on aeg, mil saame

Sergei

Politsei otsib Sinimäe alevikus kadunud 46-aastast Sergeid

Politsei palub abi leidmaks Sinimäe aleviku hooldekodust lahkunud 46-aastast Sergeid. Pühapäeval, 2. juuni keskpäeval anti