Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Kolmapäev 16 november

Jäär

21. märts – 20. aprill

Tänane päev toob teile sündmusi, mida olete põhjustanud oma käitumisega minevikus. Võtke see vastu ja püüdke nüüd igast olukorrast midagi õppida.

Loe ka: NÄDALAHOROSKOOP 15.11 – 20.11.2022

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Olete nüüd inimeste suhtes skeptiliselt meelestatud. Samas on oht, et te ei suuda vahet teha neil, kes on teie poolt ja kes vastu. Vältige agressiivsust.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Täna on hea päev korrigeerida oma tundeid ja vaadata hoolikalt üle oma motiivid. Püüdke lahti lasta ebavajalikest kiindumustest ja minna eluga edasi.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Peaksite täna olema eriti tähelepanelik selle suhtes, mida ütlete ja teete. Teie möödalaskmised võivad mängida suuremat rolli, kui ise arvatagi oskate.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Täna valitsvad energiad panevad teid rohkem raha raiskama, kui tavaliselt. Kipute tegema pealiskaudseid otsuseid selle kohta, mida vajate ja mida mitte.

Neitsi

23. august – 22. september

Perekonna ja suguvõsaga seotud kohustuste kasv. Teilt oodatakse tuge ja mõistmist, võite sattuda psühholoogi rolli. Püüdke olla teistele eeskujuks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Tänane päev toob huvitavat informatsiooni eelkõige läbi aktiivse suhtlemise. Tehke oma silmad-kõrvad lahti ja olge valmis rakendama uusi ideid.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Probleemid seadustega juhul, kui tegutsete omapead, oma õiguses veendunult ja teistelt nõu küsimata. Püüdke arvestada tervikuga ja inimestega teie ümber.

Ambur

23. november – 21. detsember

Jõuliste energiatega päev. Planeediseisud annavad teile jõudu teha muudatusi ümbruskonnas ning muuta asjaolusid, mis on seni kulgenud ebaõnnestunult.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Tänasel päeval suudate kerge vaevaga võita inimeste heakskiitu ja austust, kuid vältige uhkeks ja kõrgiks muutumist, see tõmbaks teie maine kohe alla.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Täna tuleks olla üksteise vastu hellem ja heldem. Tekkinud konflikt nõuab teilt liialt palju energiat.Loobuge tormilistest kirgedest.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Teil võib tulla tegemist kellegi kadedusega ja seda eriti juhul, kui teil on viimasel ajal hästi läinud. Ärge võtke seda liiga tõsiselt.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos