Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Teisipäev 15 november

Jäär

21. märts – 20. aprill

Inimesed on teie suhtes täna abivalmid.Võimalikud suured muutused, mis toovad aja jooksul kasu. Hea päev lepingute sõlmimiseks ja suhtlemiseks.

Loe ka: NÄDALAHOROSKOOP 15.11 – 20.11.2022

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Kipute täna mängima teiste inimeste tunnetega, ise sealjuures mõistmata, et nii võite kellelegi haiget teha. Püüdke vältida sellist pealiskaudsust.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Suudate teisi inimesi enese heaks tööle rakendada. Suhtlemine on nüüd teie parim külg. Tänu austavale suhtumisele hakkavad teised vabatahtlikult teid abistama.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Nüüd võite usaldada oma tundeid ning leida rakendust oma ettekujutustele. Püüdke samas emotsionaalselt puutumatuks jääda ning pea selge hoida.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Naudite täna teiste inimeste tähelepanu. Püüate oma kaaslasi panna uskuma, et olete erakordselt vapper ja huvitav isiksus. Ettevaatust terariistadega.

Neitsi

23. august – 22. september

Tänane päev võib ootamatult tuua teie ellu inimese, kellega väga lähedaseks saate. Sellest võib areneda romantiline ja igati meeldiv suhe.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Kipute täna vastutusest kõrvale hiilima. Püüate leida võimalust, kuidas saaks oma kohustused teiste kaela ajada, kuid hiljem võib see teile probleeme tuua.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Teid valdab täna minnalaskmise meeleolu. Te ei viitsi takistuste korral ennast pingutada, pigem loobute. Vältige liigset laiskust. Hea aeg puhkamiseks.

Ambur

23. november – 21. detsember

Täna suureneb teie huvi kõikvõimalike ekstreemse iseloomuga tegevuste vastu. Samas on oht muutuda hulljulgeks. Ärge võtke omale liiga suuri riske!

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Tänased seisud võivad tuua teile riskidega seotud situatsioone või satute ise olukorda, kus peate riskeerides millegi tähtsaga langetama otsuse.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Hea aeg kokkuvõtvateks tegevusteks. Kui teil on mingeid pooleli olevaid töid või ettevõtmisi, siis nüüd oleks sobiv aeg lõpetada viimistlemine.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Olete täna tavalisest impulsiivsem ja ehk ka närvilisem. Enese väljaelamine on teie tervisele kasulik, kuid see ei pruugi teistele meeltmööda olla.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm,

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos