Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Laupäev 12 november

Jäär

21. märts – 20. aprill

Otsite täna meelelahutust ning võimalust ennast välja elada. Suurenenud on vajadus füüsilise aktiivsuse järele. Minge pidutsege ja tantsige!

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Olete täna tavalisest kohusetundlikum ning kipute liiga palju muretsema. Püüdke mitte võtta liiga palju asju teha, tegelege vaid esmatähtsaga.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Olete emotsionaalne ja temperamentne. Võite kergesti armuda. Soodne aeg tegeleda millegi loovaga või puhata. Võimalik, et kohtute juhuslikult mõne tuttavaga.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Tajute ootamatult, et teid ihaldatakse ning otsitakse teiega romantilist kontakti. See võib teie pea totaalselt segi pöörata. Võimalikud arusaamatused tööl.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kui olete üle töötanud ja stressis, siis on praegu just paras aeg võtta aeg maha ning puhata. Head teeks viibimine looduses või mere ääres.

Neitsi

23. august – 22. september

Peate tähtsaks teiste arvamust ja üritate olla neile meelepärane. Ootate tunnustust, kuid jääge siiski iseendaks ja püüdke olla enesekindlam.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Teid võivad täna pisiasjad närvi ajada. Märkate eelkõige teiste inimeste poolt tehutd vigu, kuid oma möödapanekud jäävad kahe silma vahele.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Täna on teie mõistus ja mälu teravamad, kui tavaliselt. Suudate mõelda ratsionaalselt ning leida lahenduse ka keerulistele olukordadele.

Ambur

23. november – 21. detsember

Mõjute täna autoriteetse ning usaldusväärsena. Hea aeg jagada enda ideid ja arusaami oma kaaslastega. Võimalik, et teie poole pöördutakse abipalvega.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Võimalik, et tunnete ennast täna häirituna kellegi hoolimatust ning isekast käitumisest. Püüdke vältida situatsioone, kus sõltute kellestki teisest.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Teie meeleolu on täna stabiilne. Romantikaks pole just kõige soodsam päev, kuid tõenäoliselt õnnestuvad nüüd väga hästi kõikvõimalikud ametlikud asjaajamised.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Kipute täna olema rahutu ja närviline pisiasjade ebatäiuslikkuse pärast. Ärge laske ennast häirida tühistest asjadest, laske end veidi lõdvemaks.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos