Friday , 20 September 2024

Horoskoop – Pühapäev 30 oktoober

Jäär

21. märts – 20. aprill

Täna võivad teil probleemid tekkida tahtejõuga. Kipute liiga kergesti loobuma oma unistustest, kuid arvestage, et väiksed takistused käivad asja juurde!

Loe ka: Novembrikuu horoskoop 2022

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Teie eesmärgid annavad uut jõudu ja innustust aktiivseks tegutsemiseks. Olete täna sihikindel ja vankumatu. Ettevaatust liikluses ja terariistadega.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Teis pulbitsevad armastuse ja seksuaalsuse energiad. Oht tarvitada liigselt alkoholi või narkootilisi aineid. Võite kokku puutuda millegi müstilisega.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Suudate ennast täna paremini, kui tavaliselt maksma panna ning oma soove teistele teatavaks teha. Soodne aeg palka juurde küsida või muid soove avalikustada.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Võimuvõitlus ja soov näida teistest parem võivad põhjustada konflikte. Vältida tuleks liigset emotsionaalsust. Ebasoodne aeg äritegevuseks.

Neitsi

23. august – 22. september

Tunnete nüüd vajadust eksperimenteerida ja teha oma elus muudatusi. Otsite võimalusi eneseteostuseks. Loominguliselt olete avatum, kui tavaliselt.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Teil on suur vajadus omada sõpru. Oskate armastada ja olete armastatud. Tänu oma omadustele suudate teha ka oma kaaslased õnnelikeks.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Suhtuge oma tulevikku optimistlikumalt. Kui kardate läbi kukkuda ja olete liiga ettevaatlik, takistab see teil kasutada oma tõelisi võimalusi.

Ambur

23. november – 21. detsember

Tänast päeva mõjutab teie jaoks mingi isiklik asi, mida te pole mingil põhjusel lahendatud saanud. Liigne emotsionaalsus võib tõelise peavalu tuua.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Te pole täna eriti seltskondlik ning inimesed teie ümber ei taha mõista sellist tuju langust. Hea aeg intellektuaalsemat laadi suhtluseks.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Olete täna teravmeelne ning vaidlushimuline. Kuid võiksite siiski oma energiat säästa ning loobuda suurematest sõnasõdadest. Tegelege millegi vajalikuga.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tänased planeediseisud soosivad kõikvõimalikke raha ning paberitega seotud asjaajamisi. Suudate olla väga täpne ning märkate igat pisiasja.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja