Thursday , 19 September 2024

Laupäev 22.10 Tarokaart on MÜNDID 7

Tänane päev viib Sind arvatavasti mitmesuguste muutuste keskel. Õnneks on need muutused oma olemuselt positiivsed, kuid mõjutavad Sinu elu väga olulisel määral.

Kõik igapäevased kohustused eeldavad seda, et Sa neile täielikult pühenduksid. Pealiskaudsus maksab valusalt kätte. Oluline on see, et kõik detailid saaksid Sinu tähelepanu osaliseks.

Esile võivad kerkida mõningad minevikusündmused. Nüüd pead nendega jälle tegelema asuma. Kui oled jätnud need varem lahenduseta, siis pole nüüd enam nende eest pääsu.

Võib-olla ei tasugi täna nii palju igale poole trügida ja ette joosta. Võib-olla tasub mõned hetked paigal seista ja mõelda sellele, mida oled suutnud saavutada. See annab Sulle parema pildi, millises suunas edaspidi edasi liikuda.

Tasakaalu saavutamine peaks olema Sinu üks peamisi eesmärke. Liialdamine kuskil kasuks ei tule. Vastupidi, see võib Sulle hoopis probleeme tekitada.

Otsuste langetamine on täna hädavajalik. Samas ei ole see kerge ülesanne. Informatsiooni on vähe ja kohati on see vastukäiv. Seepärast leia otsuste tegemiseks rohkem aega. Ära kiirusta ja ära lase ennast teistel inimestel mõjutada. Sinu sisetunne aitab Sind kindlasti.

Püüa täna rohkem puhata. Kaart näitab, et täna oled veidi kurnatud ja seetõttu ei pruugi Sinu igapäevased kohustused nii hästi õnnestuda, kui oleksid soovinud.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos