Friday , 20 September 2024

Horoskoop – Reede 21 oktoober

Jäär

21. märts – 20. aprill

Täna on hea päev võtta ennast kokku ja alustada juba ammu planeeritud muudatuste tegemist või siis ammu paika pandud plaanide teostamist. Suhtlusrohke aeg.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Võidate täna kerge vaevaga teie jaoks oluliste isikute heakskiidu. Suudate olla positiivne ning rõõmus. Hea päev uute ettevõtmiste alustamiseks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Planeediseisud soodustavad otsekohest ja teravmeelset käitumist, kuid samas peaksite olema valmis ka teiste reaktsioonile, mis teie otsekohesusele järgneb!

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Aktiviseeruvad seksuaalse alatooniga meeleolud. Olge valmis, et teie poole pöördutakse romantilises ja kirglikus meeleolus. Võimalik probleem armukadedusega.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Soodne päev uute tutvuste loomiseks ja mineviku probleemide unustamiseks. Astuge rõõmsalt vastu huvitavatele ideedele, mida teile esitletakse.

Neitsi

23. august – 22. september

Teil on soodne aeg asuda uuele töökohale või vahetada eriala. Edu võib tuua grupitöö. Olete avatud ja valmis suhtlema uute erinevate inimestega.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Teile kurdetakse täna isiklikke muresid või küsitakse laenu. Mõjute turvalise ja usaldusväärsena, kuid ärge laske ennast energiast tühjaks tõmmata.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Võimalik on ametikoha muutmine või vanematest, sõpradest ja tuttavatest eemaldumine. See ei ole parim aeg reisimiseks ja välismaalastega suhtlemiseks.

Ambur

23. november – 21. detsember

Suurenenud vajadus turvatunde järele. Tähtsale kohale tõuseb kodu ja kõik sellega seonduv. Samas kipute olema veidi liiga emotsionaalne.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Suudate täna olla väga veenev ning mõjute oma kaaslastele usaldusväärse partnerina. Hea aeg igasuguseks koostööd ning suhtlemist nõudvaks tegevuseks.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Olete riskialdis ning võitlushimuline. Tänasel päeval on need omadused õigustatud ning toovad kaasa võiduvõimalusi. Kohtate kaaslaste heakskiitu.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Satute situatsiooni, kus olete sunnitud uurima oma igapäevaelu erakordselt põhjalikult. Esile kerkivad probleemid, mida olete püüdnud edasi lükata.

Vaata ka:

horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Reede 20 septembril 2024

1. Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: „Hinda hetke ja ole tänulik.“ Täna võib

horoskoop armastus

Armastuse horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Armastuse Horoskoop: Täna võivad suhted saada uue hingamise ja