Thursday , 19 September 2024

Valguse Inglid: Tänane sõnum neljapäev 20 oktoober

Vahendame Valguse Inglid  postitust

Täna tulevad pinnale sisemised hirmud, varjud ja saladused, mida oled enda eest hoidnud varem peidus. Ehk sa ei taha nende tunnetega endas tegeleda, kuid praegu on aeg vaadata otsa tõele ning hakata ennast sellest kõigest välja tooma, kasvatama. Ei ole võimalik enam oodata, et paremad ajad sind kannaksid ilma, et sa ise võtaksid enda elu üle kontrolli. Sa pead kasutama uut strateegiat ning võtma oma elu vastutuse enda kätesse.

Oled valmis endale otsa vaatama ning võtma tagasi enda jõu, et elus edasi liikuda. Samas ei tee sa seda, et minema joosta. Sa muudad oma varjud oma tugevuseks. Liigud edasi enesekindlalt ning valmis võtma tagasi kõik selle, mida sinult on võetud või üritatud võtta. Sa teed seda energeetiliselt. Võtad oma energia tagasi ning tead täpselt, mida sa tahad.

Sa saad täna Universumilt vajaliku energia, et alustada midagi uut või mõnele harjumuspärasele asjale hoogu anda. Sa leiad ülesse endas peituvad võimalused, mida peaksid avastama ja arendama. Tänane päev tähistab ettevõtlikust, julgust, riskivalmidust, samuti entusiasmi, innukust ja enesearendust.

Töös leiad sa võimalusi eesmärkide määratlemiseks, huvide, annete ja võimete arendamiseks.

Suhetes suunavad energiad sind kindlale suhtele ning võimalusele jõuda avameelse ja lähedase suhteni. Võib esineda ka tundepuhanguid ja dramaatilist kirge, samas destruktiivsed tagajärjed puuduvad.

Ole valmis üllatusteks, ole avali impulssidele ja kasuta ära avanevad võimalused!

Ruth – Valguse Inglid

Külasta ka:  https://inglitepood.ee/

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos