Friday , 20 September 2024
Erakorralised uudised

Maxima pakub Eesti inimestele populaarseid tooteid inflatsioonieelsete hindadega

Maxima on aasta algusest püüdnud erinevatel viisidel pidurdada hinnatõusu mõju toiduainetele poeletil. Viimastel nädalatel on ettevõte asunud müüma mitmeid populaarseid igapäevatooteid veel soodsamalt, kui nad olid aasta tagasi.

„Kuigi me oleme vähem kui aastaga jõudnud väga suurde inflatsiooni, on Maxima Eesti peamiseks eesmärgiks tänases olukorras teha kõik endast olenev, et võimalikult vähe nendest hinnatõusudest oleks meie klientidele toidupoes käies tuntavad,“ rääkis Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Nii on ettevõte aasta algusest püüdnud erinevatel viisidel pidurdada hinnatõusu mõju lõpptarbijate jaoks ja investeerinud ka ise palju sellesse, et toodete hinnatõus poeletil ei oleks neile nii järsk. Nüüd on Eesti üks suuremaid jaekette astunud tõeliselt heade hindade pakkumisel järgmise sammu.

Juba teist nädalat saab Maxima 83 kauplusest üle Eesti populaarseid igapäevatooteid sama soodsalt või veelgi soodsamalt, kui nad olid jaeketi kauplustes aasta tagasi. „Kuna meie jaoks on Eesti inimeste heaolu tänastes praeguses olukorras tähtis, siis oleme hakanud kindlaid tooteid pakkuma inflatsioonieelsel hinnatasemel,“ kirjeldas Volkas.

Näiteks eelmisel nädalal oli nende populaarsete igapäevatoodete hulgas peakapsas, mille kilo maksis 0,39 eurot, erinevad 250-300-grammised Milka šokolaadid, mis maksid 1,99 eurot, poolekilone Pauligi jahvatatud kohv Presidentti, mille pakk maksis 3,99 eurot ja jahutatud lõhefilee, mis maksis 9,99 eurot kilo.

Sel nädalal on selliste soodsate igapäevaostukorvi toodetena Maxima poodides sibul, mille kilohind on 0,39 eurot, jahutatud lõhe, mille kilohind on 6,99 eurot ning kahekilone pakk suhkrut Diamant, mis maksab Maxima klientidele 1,79 eurot. Uue nädala teisipäevast on juba uued argised tooted Maxima kauplustes tõeliselt soodsate hindadega.

„Oleme lubanud ka üleüldise hinnatõusu tingimustes hoida igapäevase ostukorvi turu odavaima hinnaga ja seda lubadust tahame ma ka praegustes oludes täita,“ rõhutas Volkas. Selleks, et tarbijad leiaks need tooted Maxima kauplustest kergesti üles, on nad kõikides kauplustes eraldi riiulites ja külmlettides välja toodud ning märgistatud „Odav Maxima hind“ hinnasildiga.

Spetsiaalse hinnastamise programmi „Odav Maxima hind“, mille alla kuulub sadu erinevate tootekategooriate tooteid, võttis Maxima Eesti kasutusele juba paar aastat tagasi. Selle käigus on jaekett pööranud eraldi tähelepanu nii rahvusvahelistele kui kodumaistele bränditoodetele, mis on pikkade perioodide ehk mitme kuu vältel olnud just Maximas tõeliselt hea hinnaga.

„Kõik eelpool loetletud tegevused on aidanud meil tagada, et toodete lõpphinna muutus tarbija jaoks jääb Maxima kauplustes tugevalt alla tegeliku inflatsioonitaseme, mis augustis oli Eestis juba 25%. Ühtlasi otsime järjepidevalt viise, kuidas muuta oma sisemisi protsesse senisest efektiivsemaks, vähendamaks samal ajal ka nendega seotud igapäevakulusid,“ rääkis Maxima Eesti tegevjuht Edvinas Volkas.

Maxima on Baltikumi suurim jaekaubandusettevõte. Eestis annab ettevõte tööd ligi 3700 inimesele. Igapäevaselt teenindavad Maxima siinsed kauplused keskmiselt 140 000 inimest. Ettevõte tegutseb Eestis 2001. aastast, olles tänaseks üks suuremaid siinseid tööandjaid ja maksumaksjaid.

Vaata ka:

Loto Horoskoop – Laupäev 21 september 2024

Siin on Loto horoskoop 21. septembriks 2024, kus iga tähemärk saab inspiratsiooni, et valida lotonumbrid:

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Laupäev 21 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise seisund: Täna tunned end energilisena ja aktiivsena. Suurenenud