Thursday , 19 September 2024

Valguse Inglid: Tänane sõnum teisipäev 11 oktoober

Vahendame Valguse Inglid  postitust

Tänane päev õpetab keskenduma meid eelkõige kõigele positiivsele ning mitte kaotama pead keerulistes olukordades. Võimalik, et täna on kannatlikus läbi mängulise suhtumise asjade võtmeks. Tänane päev võib tuua meil mitmeid väljakutseid ning neid nii väliselt, kui ka sisemiselt.

Tänane päev võib tuua kaasa ka materiaalset kitsikust, kus sa üritad pingsalt hoida oma rahast kinni, seeläbi olles puudusteadvuses, läbi mille võib juhtuda, et pärsid aga hoopis küllusevoolu oma elus. Kui aga tegemist ei ole just rahalise aspektiga, siis võid sa kippuda liigselt kinni hoidma oma elus olukordadest ning inimestest, et hoida asju enda kontrolli all.

Üles võib kerkida igatsus ja soov heakskiidu järele. Selle saavutamiseks tuleks teil teha endal esimene samm. Ole ise täna andestav ja näita üles suuremeelsust ning kaastunnet.

Suhetes on aeg uuteks algusteks. Juba olemasolevad suhted kulgevad harmoonias ja üksmeeles. On suurepärane aeg oma suhet tugevdada ning luua uusi ühiseid plaane. Kui oled üksik, võid leida täna kellegi, kellega soovid astuda tugevamasse ühendusse. Võimalik, et just täna astub see sinu salajane rüütel oma esimese sammu sinu poole.

Töö ja rahaga seoses aga ei soovita ma täna sul võtta uusi riske. Pigem on tark pöörduda seni toiminud tegevuste juurde. Koostöö teistega ja erinevate küsimuste arutamine teistega on igati soositud. Nii mõnigi teema saab lahendatud lihtsalt ja kiirelt, vaid juhuslike küsimistega. Soodustatud on ka pikaajaliste töösuhete loomine. Ehk paljud kokkulepped, mis täna saavad sõlmitud, jäävad pikaajaliselt kestma.

Ruth – Valguse Inglid

Külasta ka:  https://inglitepood.ee/

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos